1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odczytem MW 2 , Black Ops , Halo Reach

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez L3s1ek, Luty 10, 2011.

  1. L3s1ek

    L3s1ek Banned

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam potrzebuje pilnej pomocy , osoba która mi pomoze dostanie Golda na 1 miesiąc !!

    Mam konsole Falcon z 2008 r
    Naped to Liteon v1
    Naped był przerobiony LT +

    Wszystkie gierki takie jak AS:B , HFS:HP , MAFIA 2 , MOH 2010 , UFC 2010 oraz inne starsze tytuły chodzą bez problemu ,

    natomiast takie gry jak , COD MW 2 , BLACK OPS oraz HALO : REACH mają problem ze startem
    Konsola widzi wszystkie płytki pokazuje mi " Zagraj w Call of duty : Modern Warfare 2 "
    Wiec klikam A by uruchomić lecz zaraz po starcie wyskakuje mi czarny ekran
    w kazdej z tych 3 gier jest identyczny problem , dodam jeszcze ze podczas gdy jest ten czarny ekran konsola się nie zacina

    Gry są wypalane na Verbatimy z prędkoscią x2,4
    przed wypaleniem jeszcze sprawdzane programem ABGX360 oraz patchowane
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Pobrać gre jeszcze raz, przelecieć abgx 360 tak aby zostały dodane zabezpieczenia A.P 2.5 i nagrać, ewentualnie zgrać tą wersje co się ma już nagraną i nie czyta, przelecieć abgx 360 tak aby zostały dodane pache A.P 2.5 i nagrać i po sprawie =].

    Tematów na forum jest wiele.

    M$ wraz z nowym Daschem dodał zabezpieczenia A.P 2.5 do gier które wymieniłeś że Ci nie chodzą!

    Wszystko masz opisane tutaj: http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/nowy-dash-2-0-12625-0-i-problemy-81359.html
     
  4. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    COD MW 2 ma teraz zabezpieczenie AP.
     
  5. L3s1ek

    L3s1ek Banned

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    MW2 zostało dzisaj sciągniete oraz nagrane , tez paczowalem jak kazda inna gre , lecz proglem dalej ten sam
     
  6. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wiec patchowales zle
     
  7. L3s1ek

    L3s1ek Banned

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0

    Kolego wyczerpujaca odpowiedz naprawde , moze mi powiedz jak dobrze spaczowac?
     
  8. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Prawdopodobnie wgrałeś sobie najnowszą aktualizację która dodaje ap 2.5 do tych gierek. Ściągnij je raz jeszcze, przepuść przez najnowszy abgx i powinien dograć ci się patch na ap 2.5
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    daj screna z tej płyty z CODa z abgxa to ci powiemy czy dobrze spachowales
     
Wczytywanie...

Poleć forum