1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odczytem pendrive

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziutek128, Styczeń 4, 2013.

  1. ziutek128

    ziutek128 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    wrzucam na pendrive przerobioną grę, wszystko niby ok, wkładam pena do konsoli i kicha, pokazuję że na pendrivie jest pusto mimo iż pokazuje że miejsce jest zajęte. jak wkładam do komputera to jest folder podpisany jako strzałeczka i jakiś plik.
    Czy ktoś wie o co chodzi?
    pzdr, ziutek128
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    masz w ogole przerobioną jakoś konsole?
    to gra czy demo gry?
     
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Masz rgh ,ze cale gry przenosisz przez usb? I jak ta gre przerobiles?
     
  5. ziutek128

    ziutek128 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam przerobioną RGH, przenoszę całe gry, przedtem szło normalnie, teraz coś się pochrzaniło. Gre przerabiam Iso2god. wrzucam gre na innego pendriva to działa, ale z tego nie wiem dlaczego nie. Pomiędzy kompami, bez problemu przenosi pliki i to bez utraty danych. Jak go wkładam do konsoli to go nie znajduje... a jak potem włoze do pc to mam te w.w. plik i folder co zajmuja 6gb ale mają 0kb.
     
  6. SEJUS

    SEJUS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A pendriva masz sformatowanego na FAT 32 ????
     
  7. ziutek128

    ziutek128 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. dawidwronowski1

    dawidwronowski1 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stare Sioło
    to sformatuj go od nowa ale nie szybkie zrób folder gry i od nowa wżuć grę zobaczysz że pomoże też tak miałem i użyj bezpieczne usuwanie sprzetu po żuceniu gry. Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum