1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odczytem płyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Michał Kuniak, Listopad 13, 2011.

  1. Michał Kuniak

    Michał Kuniak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem z odczytem płyty, mianowicie kopii Batman Arkham CIty. Mam przeróbkę 2.0 i dash 13604, po włożeniu płyty do konsoli pojawia sie napis zagraj w grę, klikam, pojawia sie czarny ekran i wchodzi z powrotem do menu konsoli, sprawdzałem u kolegi chodzi normalnie, ma on także przeróbke 2.0 ale dash 13599. W czym może tkwić mój problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    raczej wina nagranej kopi albo złej jakości płyta ,niektóre napędy mogą czytać inne nie
     
  4. Michał Kuniak

    Michał Kuniak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrane na verbatim, ta sama płyta właśnie u kolegi działa u mnie nie :/
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Witam
    Podpinam się pod temat, bo mam taki sam problem z Gears of War 3, nagrane na Verbatimach MKM-003 (4x z OPC) liteonem iHas 124 B, programem ImgBurn, layerbreak w pliku .dvd to 2133520. Również czarny ekran.

    dash-...604
    LT 2.0

    Pozdrawiam
     
  6. pepesza

    pepesza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ja ma złe doświadczenia z verbatimami, niby to takie dobre płyty i grubość swoją mają, ale już wiele napędów nie chciało mi ich czytać, i to nie tylko w Xboxie, teraz już wolę nagrywać na czymś innym, nawet na jakimś takim krążku
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    najlepiej nagrywać na płytach danym rodzaju który działa i nie ma problemów
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na pewno nie jest to wina płyt, bo Verbatimy są chyba najlepsze.
     
  9. Jack Herer

    Jack Herer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam maly problem mam konsole po przerubce i przestala czytac mi plyty kopie i orginały!! mozna cos z tym jeszcze zrobic czy nowy naped jest potrzebny ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum