1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odczytem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kapijan, Sierpień 27, 2012.

  1. kapijan

    kapijan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie forumowiczów.
    Jako że jestem tu nowym forumowiczem i laikiem w tych sprawach mam pytanie.

    Ale może na początku, od początku opisze swój problem.

    Kupiłem xboxa parę lat temu i wszystko było dobrze do czasu aż się nie zepsuł.
    Stwierdziłem że nie ma sensu naprawa za 200 zł skoro za tą samą cenę mogę kupić używaną konsole z najnowszą przeróbka LT 3.0 i tak też zrobiłem. Teraz w nowej konsoli mam napęd Hitachi (poprzednio samsung). Doczytałem że na tego typu napędy gry należy wypalać na nagrywarkach LITE-ON iHAS. Posiadam w swoim komputerze nagrywarke LITE-ON DVDRW SOHW-1673S ATA Device. Dodam jeszczę że gry wypalone na starą konsole normalnie działają. Czy jest jakaś możliwość żebym odpalił na konsoli gry nagrane tą nagrywarką. Za każdym razem jak włożę grę Batman AC do konsoli płyta jest widziana, ale jak wyświetlam informacje o grze to przenosi mnie do rynku i mogę kupić ją za 99,99 zł.
    Jak ją włącze to wyskakuje komunikat żeby wytrzeć płytę miekką ściereczką.
    Czy iXtreme Burner Max mogę przerobić jakoś swój napęd?
    Proszę o odpowiedź czy jest jakaś możliwość żebym mógł pograć w gry nagrane na tej nagrywarce czy tylko ratuje mnie kupno nowej?

    Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. buteks102

    buteks102 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    203
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oborniki Śląskie
    stare gry (do xgd3) będą wszystkie działać z tej nagrywarki, nowe nagrasz tylko w 98% i na lt 3.0 czasem odpalą czasem nie. Jak odpalą to nie zainstalujesz ich na dysku konsoli. Lepiej kup IHASA za 70zł i problem z głowy.
     
  4. kapijan

    kapijan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za info. A Batman AC jest na jakim xgd?
     
  5. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
  6. kapijan

    kapijan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W takim razie mam jeszcze jedno pytanie. Na tej liście jest Max Payne 3. Batman mi nie odpalił a czy Max Payne odpali czy raczej nie marnować płyt?
     
  7. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ta gra jest w XGD3 i nie będzie ci działać .
    Twoja nagrywarką nagrasz gry XGD2 .
     
Wczytywanie...

Poleć forum