1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odczytywaniem gier - 2.0 LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez masakryczny87, Październik 16, 2011.

  1. masakryczny87

    masakryczny87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, zaktualizowałem konsolkę i wgrałem najnowszego flasha. Mam fifę oryginalną, która mi się zawięsza gdy rozpoczynam jakiś mecz (przed wgraniem flasha wszystko było ok), ale mniejsza o to... nagrałem sobie kilka gier, które w 100% nie chodzą np. PES12 wywala błąd o przeczyszczeniu płyty szmatką w niektórych momentach kariery, pucharu itd. jedynie problemu nie ma przy graniu meczy towarzyskich. Nawet nie da sie jej zainstalować bo przy ok 70% wywala ten sam błąd. Inna gra to Dirt 3, błąd mi wywala już przed wczytaniem menu głownego. Nie wiem czy błąd tkwi w nagrywaniu płyt czy jednak cos nie tak jest z tym flashem? Prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie wiem , ale w konsoli sprobuj wyczyscic pamiec podreczna podobno działa.
     
  4. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    moze złę płyty źle nagrane złe kopie zła nagrywarka
     
  5. masakryczny87

    masakryczny87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Plyty verbatim, kopie nie wiem ale na abgx wszystko bylo ok, a co do nagrywarki to rzeczywiscie moze i nie najlepsza, ale nagrywalem na niej juz dziesiatki gier i nigdy takiego problemu nie bylo... sprobuje ta pamiec wyczyscic. Czyli opcja zlego flashowania odpada?
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  7. masakryczny87

    masakryczny87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy jak wyczyszcze pamiec podreczna to nie usuna mi sie aktualizacje?
     
  8. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jesli chodzi ci o aktualke dasha to nie ma takiej opcji
     
Wczytywanie...

Poleć forum