1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odczytywaniem gier XGD3. Pomocy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mateuszek77, Styczeń 8, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Witam!

    Mam poważny problem z moją konsolą, mianowicie posiadam phata z napędem liteon 83850v1. Niedawno wrzuciłem do niego lt+ 2.0, wszystkie gry śmigały, aż do czasu gdy pożyczyłem od kolegi kilka gierek z xgd3 (COD:MW3, Bf3, Forza4). Wrzucałem je do napędu, po czym wyskakiwało `zagraj w grę` ale bez obrazka danej gry i tytułu, i po odpaleniu po ok. 3sek wracało do dasha.
    Na początku myślałem, że może w konsoli nie siedzi LT+ 2.0, więc dziś wrzuciłem lt+3.0 i dalej to samo. A dodam że koledze na lt+2.0 śmigają.
    Na płytkach pisze 0800 Full Rip.

    Pomocy :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hunterkg

    hunterkg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja z kolei przeobiłem napęd na LT 2.0 i wszytsko śmigało elegancko gry z XGD3 wypalałem i śmigałem aż do czasu kiedy wczoraj nagrałem Rayman Origins. Zainstalowalem gierke na dysk pograłem ponad 2 godzinki wyłączyłem konsolę. Po ponownym włączeniu dzisiaj nie działa żadna gra XDG3 (które wcześniej działały) o co kaman ? Pisze nierozpoznano płyty kod błędu 01-80-00.
     
  4. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    jak masz lt3.0 to musisz jeszcze raz gry wypalić i przez nowego abgxa przepuścić,
     
  5. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    I najlepiej nagrać je nagrywarką ihas. Wystarczy troche poczytać forum i wszystko będzie jasne.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  6. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Tak tylko pytanie, dlaczego koledze na lt+ 2.0 te gry smigaja a u mnie nie chcą się wgrac ?
     
  7. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    A co to za aktualizacja i co teraz mogę poradzić ?
     
  8. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jak masz juz lt 3.0 to nagraj gry z xgd3 jeszcze raz przepuszczajac je uprzednio przez abgxa i bedzie działac wszystko
     
  9. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    A jak nie mam nagrywarki ihas to normalnie przez abgxa i nowym clonem i powinno smigac, tak ?
     
  10. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    tak tylko że wtedy nie da sie grac z dysku tylko i wyłącznie z płyty
     
  11. FNR

    FNR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wgraj jeszcze raz LT2, bo obstawiam że go nie miałeś - "zagraj w grę" bez obrazka to standartowy objaw LT wcześniejszych od LT2 jak się XGD3 włoży
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum