1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odczytywaniem gier.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pshemckoo, Lipiec 24, 2011.

  1. Pshemckoo

    Pshemckoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mój problem polega na tym, że gry wkładam jakąkolwiek płytę z grą, nie odczytuje mi, że to gra, ale pokazuje "otwórz dvd". Przedtem tego nie było, wszystkie gry działały bardzo dobrze. Gdy wybieram otwórz dvd, pokazuje mi się menu, jakbym oglądał film. :(
    PS. Mam flasha lt+1.1.

    Proszę o pomoc :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    A nie robiłeś może aktualizacji ?
     
  4. Pshemckoo

    Pshemckoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem aktualizację automatyczną podczas wchodzenia do Xbox Live, a później aktualizacje do oglądania filmów.
     
  5. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Nowa aktualizacja usuwa przeróbkę
     
  6. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    Pshemckoo niestety potwierdzam po wgraniu nowy dash np SystemUpdate_13... automatycznie usuwa ci przeróbke pozostaje ci nowa przeróbka bo w piraty juz niepograsz sam mialem to samo mialem ixtreme LT+1.1 wgralem nowy dash i wywalilo tez przeróbke a podobno na ixtreme lt+1.9 niewywala wiec lepiej wgrac 1.9 i miec spokoj i nierobic zadnych nowyh aktualizacji bo znów usunie przeróbke
     
  7. Pshemckoo

    Pshemckoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Troche szkoda...
    Gdybym wiedzial, to bym nie aktualizowal...
    Ps. Jest jakas różnica między lt 1.1, a 1.9?
     
  8. Pshemckoo

    Pshemckoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha i czy moge grac teraz w oryginaly na live bez bana?
     
  9. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Nie pisz posta pod postem.
    Jeżeli Twoja konsola nie jest oflagowana to raczej tak
     
  10. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Twój fw został zmieniany więc ryzyko jest to same grając na orginałach i na kopiach live
     
  11. Pshemckoo

    Pshemckoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli już chyba wszystko wiem, dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum