1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odczytywaniem gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 2ew2, Maj 28, 2010.

  1. 2ew2

    2ew2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, ściągnąłem z forum splinter cella na x360 zmieniłem wave 4 na wave2 (soft 1.5) zainstalowałem imburnem prędkość 2.4 no i nie dziła2 płyty DL poszły się paść. Gdy wkładam płytkę do xbox'a wyskakuje okienko, że mam wyczyścić płytę, z pierwszą płytą kiedy nagrywałem odczytywało mi ją jako film ale wtedy nie zmieniłem wave. Może orientujecie się jak pomóc ? Ponieważ mam jeszcze jedną płytę ale szkoda wyrzucać kolejne 7 złoty w błoto... Płyty TDK
    Napęd Lite on
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zmien plyty albo wypalarke. patchowanie nie ma nic do rzeczy
     
  4. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Nagraj na Verbatim.
     
  5. Voler

    Voler Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też mam problem...
    Ogólnie gry zawsze mi działały, jednak ostatnio np. blur, alana wake itp nie działają, mimo ze wypalam je tak jak zawsze ;/ Co zrobic?
     
  6. Xenny

    Xenny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jaki masz soft? Jeżeli 1.5 albo 1.6, to musisz zmienić wave, ponieważ są to nowe gry, czyli z prawdopodobnie wave6 (z którym jest kompatybilny jedynie LT i 1.61NS z tego co pamiętam). Poradnik jest gdzieś na forum, zaraz poszukam...

    EDIT:
    Mam tutaj jakiś poradnik (http://xboxforum.pl/iso-f31/abgx360-patchowanie-z-wave-4-na-wave3-2-a-29068.html), ale nie wiem, czy dotyczy teraz także wave6. To już pytanie do innych osób, ponieważ ja nie mam przerobionej konsoli. A w zasadzie to ja w ogóle nie mam konsoli (niestety) :/
     
  7. Alienlol

    Alienlol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Jeśli możesz to zainstaluj na dysk.Mi płyty nawet za 3 zł z napędu nie chciały odtwarzać ale dało rade zainstalować na dysk i gram normalnie.Jeśli nie masz dysk to niestety musisz zainwestować najlepiej w Verbatimy(chyba że nagrywarke masz starą i nie odpowiednią do XBOXa to wtedy po ptakach:))
     
Wczytywanie...

Poleć forum