1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odczytywaniem płyt LT 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rqzor2, Maj 1, 2012.

  1. rqzor2

    rqzor2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam po długiej przerwie podłączyłem się pod xbox live i kazało mi pobrać aktualizacja więc pobrałem ale nie chcą mi teraz chodzić żadne gry. Co trzeba zrobić żeby to naprawić starą wersję wgrać patrzyłem w opcjach i jest tam 2.0.1xxxxx
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Widocznie aktualizacja usunęła Ci przeróbkę. Nie można wgrać starszej wersji dasha.
     
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    musisz przerobić niestety na nowo
     
  5. rqzor2

    rqzor2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha a przerobić na LT 2.0 czy LT 3.0 i czy 3.0 będzie obsługiwać wszystko wstecz?
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pamietaj ,że napedy fat hitachi/samsung mają tylko 2.0 ,inne lt 3.0 musisz się dowiedzieć jaki masz napęd w konsoli i wtedy tutka poszukać
     
  7. rqzor2

    rqzor2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lite-On mam bo zółte 2 kabelki
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. rqzor2

    rqzor2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możesz mi wytłumaczyć o co biega bo ja strasznie zielony w tych rzeczach bo patrzyłem że dużo się zmieniło od LT 2.0
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  11. rqzor2

    rqzor2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    XGD2 to tam 7 coś gb
     
  12. rqzor2

    rqzor2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak wgram LT 3.0 to wszystkie gry wstecz będą działać?
     
  13. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jeśli miałeś LT+2.0, to gry XGD2 będą działać, a gry XGD3 i XGD2 z AP25, będziesz musiał wypalać jeszcze raz z wgraną topologydata .
     
  14. rqzor2

    rqzor2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To najlepiej znowu LT+2.0
     
  15. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie, najlepiej LT+3.0, bo zagrasz we wszystkie gry.
    Już niektóre gry wymagają najnowsze dasha, a niedługo coraz więcej takich będzie...
    Więc jeśli przerabiać, to tylko na LT+3.0
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Te gry działają?
    Jeśli tak, to wystarczy dogrywać TU.
     
  17. rqzor2

    rqzor2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie będę już się w to bawił przerobie na LT+3.0 a potem robić aktualizację czy już nigdy nierobić?
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    OFW --> DashBoard 13604 --> LT 3.0

    Przed każdą aktualizacją sprawdzaj forum.
     
Wczytywanie...

Poleć forum