1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odpalaniem gier na namępdzie Hitachi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Statick, Maj 14, 2012.

  1. Statick

    Statick Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Po wymianie płyty głównej w konsoli, serwis poinformował mnie że wymienił również napęd (był LiteOn) na Hitachi. Została wgrana przeróbka LT + 2.0 Wcześniej odpalałem gry spod LT+3.0 używając programu Xbox Backup Creator którym pachowałem grę z LT 3.0 do 2.2, i wszystkie gry mi śmigały. Teraz gry mam zamontowany napęd Hitachi, nie mogę odpalić żadnej nowej gry (Wiedźmin2, Syndicate, Kingdom of Amalur ) za każdym razem wyskakuje mi "przeczyść płytkę czystą szmatką" dzuałają mi stare gry takie jak SHIFT 2, Crissis 2, GTA 4.....Pomocy...nie wiem co mam robić...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bez nagrywarki liteon ihas nie zagrasz w gry xgd3. Zamienil stryjek sikierkę na kijek

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. Statick

    Statick Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak mam nagrywarkę Liteon ihap322 to nie nagram na niej gier z xgd3??
    Gdy miałem stary napęd, gry z xgd3 mi chodziły, i nie było z nimi problemu.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie, musisz kupic iHAS'a, wgrać LT MAX i FW pod odpowiednie płyty.

    Dokładnie, zamienili Ci na "gorszy" napęd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum