1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odpalaniem gry pod LT 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Argos1420, Czerwiec 5, 2013.

  1. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, posiadam xboksa z wgranym LT 2.01(napęd samsung, inne kopie działają) więc nagrałem sobie grę Gears Of War 3 oczywiście przed ówczesnym przepuszczeniu ją przez abgx gdzie wszystko było ok, postępowałem dokładnie z tutrialem z forum, nagrałem ją z opcją truncate w ImgBurn i wszystko niby ok się nagrało lecz gra nie chce mi odpalić, wyskakuje komunikat o przeczyszczeniu płyty miękką ściereczką, w czym tkwi problem? Słyszałem że musiałbym zrobić jakiś trick z MP3Fix ale jak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    topologie zmieniles?
    przed włożeniem płytki wyczyść pamięć podręczna.
     
  4. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie zmieniłem, możesz mi napisać jak zmienia się topologie i jak wyczyść pamięć podręczną?
     
  5. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    Jesli masz lt 2.0 i chcesz gre na lt 3.0 trzeba topologie zmienic. Instrukcja.doc -
    Czyszczenie pamieci podrecznej
    Ustawienia systemu - Pamięć - Dysk twardy wybierz Y - Wyczysc pamiec podręczną

    Przerobiony obraz z lt 3.0 na 2.0 nie przepuszczaj przez abgx!
     
  6. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja mam wgrane LT 2.01 i powinno mi odpalać gry LT 3.0 i LT 2.0 więc nagrałem pod nowsze LT 3.0 i pod 3.0 przerobiłem obraz
     
  7. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    to pamiec podreczna wyczysc.
     
  8. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Okej, dobra
     
  9. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    Tylko ja nie slyszalam o tym ze te twoje lt moze odpalac gry na lt 3.0 więc jakby tu te czyszczenie nie pomoglo to albo zle nagrana albo faktycznie trzeba topologie zmienic.
     
  10. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok, dzięki, wyczyszczenie pamięci podręcznej pomogło. Temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum