1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odpalaniem kopii zapasowych

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dooz17, Czerwiec 9, 2010.

  1. dooz17

    dooz17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam Xbox-a 360 napęd LiteOn spr. żółte kabelki ,rok produkcji 2009-11-18. Czy jest możliwość bez robienia iextrema grania w piraty. Mój kuzyn ma nagrane na płytkę ACTIVE.ISO i piraty mu chodzą. Co musiałbym zrobić i czy w ogóle na tym napędzie da się grać na ACTIVE.ISO.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Stan

    Stan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    150
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    ACTIVE.ISO jest potrzebne aby uruchamiać nowe gry na starych wersjach iextrema ( lub zamiast płytki przerabiać je specjalnym programem)

    Odp. Aby grać na " piratach " musisz albo mieć zmieniony firmware napędu na iextrima jak powiedziałeś lub coś w tym stylu, lub opcja b) zmienić sytem operacyjny konsoli tak w skrócie ( jtag ) ale to jest z tym więcej zabawy i jest droższe niż iextreme.
     
  4. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    nie ma mozliwosci , jak chcesz grac na piratach musisz przerobic konsole :(
     
  5. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    Nie da się grać bez przerobienia
     
  6. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Twój kuzyn widocznie wielu rzeczy ci nie powiedział między innymi że ma przerobionego x'a
     
  7. dooz17

    dooz17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jeśli będę miał iextrema to grę mogę normalnie nagrać nie trzeba przelatywać ich za pomocą abgx-a i tego dvd robić. To jeśli ktoś ma iextrema zrobionego to da się to rozpoznać, co się pokazuje na dashboardzie. A skąd pobrać taki iextrema i jaki byłby najlepszy i jak to zainstalować.
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Szukaj!
     
Wczytywanie...

Poleć forum