1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ;/ z odpalaniem kopii zapasowych

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gumis0000, Czerwiec 29, 2011.

  1. Gumis0000

    Gumis0000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pewien problem a mianowicie, posiadam konsole z dashem 2.0.12611.0, oddalem do przerobienia na lt 1.9 + ale niestety kopie zapasowe gier dalej mi nie dzialaja ;/ np : Konsole :: DiRT 3 [ENG] [RF] po wlozeniu do napedu pojawia sie znaczek xbox i nic wiecej...kopie starych gier mi dzialaja...dlaczego te najnowsze nie ? trzeba je jeszcze jakos dodatkowo przerabiac ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. aPoLhIzE

    aPoLhIzE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przerabiacie konsole a potem płaczecie.. Wiem że każdy ma prawo podejmowac własne decyzje, ale nie dziwcie się że po przerobieniu macie problemy..
     
  4. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Gumis0000

    Gumis0000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie sprawdzilem abgx-em i nagralem wedlug instrukcji...niestety po wlozeniu plyty dalej wyskakuje logo x-ka i napis xbox 360
     
  6. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale konsola ci się zawiesza czy jak ? nie masz menu głównego pokazanego ?
     
  7. Gumis0000

    Gumis0000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola normalnie dziala ale po wrzuceniu plytki z gra zamiast gry pokazuje sie logo xbox-a
     
  8. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    jak masz lt 1.9 to smialo aktualizuj dasha do najnowszego. wtedy gra moze ruszy. chociaz to logo xboxa wysakuje wtedy jak cos jest nie teges...
     
  9. Gumis0000

    Gumis0000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dash 2.0.12611.0 nie jest najnowszy ? ogolnie to moja konsola jest zbanowana i nie mam mozliwosci aktualizacji przez internet wiec bym musial sciagnac :)
     
  10. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Hmmm... Na zbanowanej konsoli chyba mozna zrobic aktualizacje z poziomu ixa, choc odradzam Ci to, bo skasujesz sobie przerobke. Rozumiem, ze osoba, ktora ci flashowala ixa do 1.9 nie wgrala nowego dasha? Ps. Jezeli tak to sciagnij z neta i zainstaluj dasha 12625.
     
  11. Gumis0000

    Gumis0000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no jak widac nie ;/ mam wgranego 2.0.12611.0. Czyli jestem ugotowany ? Jak nie zrobie aktualizacji dasha to gry mi nie beda dzialac a jak zrobie to mi skasuje przerobke 1,9 ? -_-
     
  12. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zle mnie zrozumiales. Najnowszy dash to 13xxx. Poki co zadne gry go nie wymagaja wiec mozesz wgrac 12625, ktory juz potrzebny jest do odpalenia nowszych tytulow. Nie zmienia to faktu ze nie powinna ci gra zatrzymywac sie na logu ixa?!
     
  13. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @Gumis0000:
    Jeżeli faktycznie masz iX LT+ 1.9 to nowa aktualizacja nie "skasuje ci przeróbki". Ale na razie nie musisz tego robić, bo po co? Lepiej wgraj 2.0.12625.0.

    Wstaw log z abgx360 z już wypalonej płyty:
    [​IMG]
    Treść pliku "Abgx360.txt", który w tym przypadku tworzony jest na pulpicie, wstaw na forum.
    Oczywiście płyta na nagraną grą musi być w napędzie PC.
     
  14. Gumis0000

    Gumis0000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. Kyo

    Kyo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Pomozcie drodzy przyjaciele!
    Mam rozkminke tego typu iz chcialem ponownie przejsc resident evil 5 a od tyogdnia mam nowy firmware lt+1.9 i gdy dzis probowalem odpalic residenta po odpaleniu z dashboardu pozostaje czarny obraz i nic sie nie dzieje...
    co mam zrobic?
    Przed wypaleniem obrazu poscilem przez abgxa i wszystko bylo na zielono,obraz tez ok...
    Pomozecie?
     
  16. Gumis0000

    Gumis0000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak mnie teraz naszlo moze on mi w ogole nie przerobil konsoli...da sie to jakos sprawdzic czy jest wgrany lt+ ? Po wgraniu 2.0.12625.0 niestety dalej to samo...
     
  17. paweloDJ

    paweloDJ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żory
  18. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @Gumis0000:
    Płyta jest w porządku.

    Działają ci jakiekolwiek kopie, możesz faktycznie nie mieć wgranego iX.
     
  19. Kyo

    Kyo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    ja mam napewno wgrany bo inne gry dzialaja bez zarzutu wiec o co b z tym residentem???
     
  20. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @Kyo:
    Nie myślałeś o tym, by założyć nowy temat? Być może płyta jest fizycznie uszkodzona, być może się źle nagrała.
     
  21. Kyo

    Kyo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Na nowy temat to słaby opcja jednak to druga próba nagrania ... Przy pierwszej zaliczylem faila na 12% a druga nagrała sie ok wiec wszystko powinno byc z nia ok z tad jednak pytanie czy plyta ktora sie zle nagrala moze pokazywac w dashboardzie normalne okno gry która jest obecnie w napedzie bo tak wlasnie to wyglada u mnie...
    ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum