1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odpaleniem Dead Space 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez papaj42, Kwiecień 4, 2011.

  1. papaj42

    papaj42 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam konsolę przerobioną Ixtreme 1.6, nagrałem na płytkę Dead Space 2 wave 6 i za nic nie mogę odpalić. Używam activate.iso, nic nie patchowałem. Dodam, że Fable III działa mi bez zarzutów. Czy potrzebne jest LT+ żeby to ruszyć? Proszę o pomoc. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Trader Off

    Trader Off Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam DS2 na wave 3 (iX 1.6) i działa bez problemu.
     
  4. rav3k

    rav3k Banned

    Dołączył:
    Marzec 9, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na LT + i najnowszym dashu bez problemów :)
     
  5. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Teraz nie wwalajcie sie w stare Ixtreme, aktualizacja do LT+ i macie spokój z wave , patchowaniem itp.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    przepuszczanie obrazu przez abgx to też patchowanie
     
  7. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Moze zle wypalona gra.
    Lub sprobuj przerobic wave na 3 i dopiero wypalic, pamietaj ze podczas nagrywania najlepiej odejsc od kompa i nic z nim nie robic.
    Ja ostatnio tak wypalilem NFS Shifta 2.. przegladalem neta i cos tam robilem jeszcze podczas nagrywania i teraz nie moge zainstalowac gry na HDD Xboxa, choc sama gra dziala w najlepszym porzadku :)
     
  8. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chodzi mi o patchowanie w stylu Wave, Activate.iso itp ;p
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Albo źle wypalone albo złe iso. Gra odpali na każdym iXtreme - nie ma AP 2.5
     
Wczytywanie...

Poleć forum