1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z odpaleniem Gears of War 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ossamus, Styczeń 16, 2012.

  1. ossamus

    ossamus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemano!
    Mam nie mały problem. Razem z kumplem wgrywałem LT+ 2.0. Jemu Gearsy śmigają, natomiast u mnie wyskakuje od razu komunikat że płyta jest nie obsługiwana i chce mnie łączyć z obsługą Microsoftu. Kolega ma dasha 599, u mnie jest 604. Możliwe że to ojest przyczyną? Aalbo to wina napędu w konsoli jeśli mamy inne? Szukałem sporo na ten temat ale żadna odp. nie jest satysfakcjonująca.
    z góry dzienx!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Na tym dashu powinieneś odpalić. Chyba że łączyłeś się z live to masz cichą aktualizacje i czeka Cie przeróbka do LT 3.0 lub wgrywanie TU do gier.
     
  4. ossamus

    ossamus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    TU?
    nie łączyłem sie z live'em
    dla mnie to bardzo dziwne?
     
  5. pawiano

    pawiano Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    LT 3.0 + iHAS = zero problemów z nowymi grami
     
  6. r0bert

    r0bert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Title Update wpisz na forum i będziesz wiedział o co chodzi
     
  7. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Albo przepuszczasz gry przez ABGX360 1.0.6 ale tu już trzeba LT 3.0 mieć. Przerób jeszcze raz jeśli jesteś w temacie. LT 3.0 wgrywa się tak samo jak LT 2.0.
     
Wczytywanie...

Poleć forum