1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odpaleniem Gears Of War

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Argos1420, Czerwiec 6, 2013.

  1. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, posiadam xboksa z wgranym LT 2.01(napęd samsung, inne kopie gier działają) więc nagrałem sobie gre Gears Of War 3 przed wcześniejszym przepuszczeni ją przez abgx gzie wszystko było ok ,postępowałem dokładnie według tutrialu o nagrywaniu gier pod LT 3.0 z forum i gra niby dobrze się nagrała, najpierw nagrałem ją pod LT 3.0, gra nie chciała odpalić, po usunięciu pamięci 'cache', gra się odpaliła ale tylko raz, gdy drugi raz ją odpaliłem konsola znowu nie chciała mi jej odpalić i wywala komunikat o przeczyszczeniu płyty miękką ściereczką więc postanowiłem nagrać gre pod LT 2.0 i na płycie Maxwell bo poprzednio nagrywałem na Platinum ,spatchowałem gre przez Xbox Backup Creator(ten manewr z topology) i wszystko ok, potem nagrałem dokładnie według tutrialu o nagrywaniu gier pod 2.0 i niby wszystko dobrze się nagrało lecz gra się odpala ale gdy już ją włączę i ma się załadować kampania to czekam czekam i nic tylko się ładuje, co może być tego przyczyną? czy to przez że nie nagrywam na verbatimach i zwykłą laptopową nagrywarką Pioneera? co radzicie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    Nagrywarka z laptopa do takich gier nie bardzo..i powinno sie nagrywac na verbach.
     
  4. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No właśnie tak nad tym myślę bo tamte kopie mam nagrane na verbatimach i one są z zabezpieczeniami xgd2
     
  5. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    albo nagrywarka, albo ci laser w napędzi od konsoli padł. Moze sprawdź jeszcze na verbatimach, aha i napęd w konsoli oryginalny czy spoof? Ja miałem taki problem, to pomogła mi tylko nagrywarka iHas 124b i robienie lt3.0. Możliwe że c.b też to czeka.
     
  6. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Napęd jest raczej oryginalny, pisze na nim Toshiba samsung no ale inne kopie gier mi działają więc chyba wina napędu ani laseru to nie jest, może faktycznie nagrywarka albo płyty
     
  7. kobek66

    kobek66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    najpewniej to wina nagrywarki najlepiej jakbyś zakupił ihasa a dobrze też zaktualizowac lt do 3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum