1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odpaleniem Gier Dragon age 2/buletstorm/serius sam

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez darmiox, Kwiecień 3, 2011.

  1. darmiox

    darmiox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z odpaleniem 3 gier podane w tytule

    Gdy odpala jedna z nich wyskakuje ze muszę zaktualizować konsole.gdy daje tak aktualizuje się, ale gdy do chodzi do polowy wyskakuje błąd.
    i nie mogę ich odpalić.

    Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    potrzebna ci aktulaziacja dashborda
     
  4. darmiox

    darmiox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A z skąd ściągnąć najnowszego dashborda??
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    ze strony microsoftu
     
  6. darmiox

    darmiox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aktualnie teraz mam Wersje aktualizacji 12625.. i to jest chyba najnowsza a te gry nadal mi nie działają przez co to moze być?
     
  7. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ściągnij ze stronu microsoftu dashboard 12611.Po zainstalowaniu tego Dashboardu przerób napęd na LT+ jezeli nie masz.
     
  8. bigosPL

    bigosPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    przecież napisał, że ma nowszy...
     
  9. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A sory, nie zauwazylem dokladnie numerkow... ;p Konsola przerobiona?
     
  10. darmiox

    darmiox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak konsola przerobiona ale nie wiem jaka wersja przeróbki Takie gry jak n.t.s i dead space 2 działają ale te najnowsze które wymieniłam już nie ;/ a i jeszcze gry z kinekta działają normalnie
     
  11. darmiox

    darmiox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    przydało by sie wiedziec jaka przeróbka...
     
  13. darmiox

    darmiox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na pewno to będzie Lt+
     
  14. darmiox

    darmiox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pobierz ten najnowszy dashboard jeszcze raz z TEGO linka i wgraj na pena i zaktualizuj konsolę - może to pomoże :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum