1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odpaleniem gier-nie odczytuje ich

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez malpa534, Styczeń 13, 2011.

  1. malpa534

    malpa534 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam mam problem sprawdzilem obraz gry acb pl abgx 1.0.5 spaczowalem na wave 3 i jak włożylem gre do napedu to widac tylko obok mojego awatara zakladke acb a jak odpalam to pisze ze nie moze odczytac plyty malo tego moge ta gre zainstalowac na dysku a odpalic nie pomoze ktos ?

    flash 1.51
    naped samsung
    dasch najnowszy

    Opisuj lepiej nazwy tematów.Blood.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blackdevil

    blackdevil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ożarów Mazowiecki
    Z tego co piszesz nasuwa mi się tylko jeden wniosek że miałeś spoof napędu. Miałeś napęd od nowości ? i kiedy zakupiłeś konsole ?
     
  4. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    moim zdaniem musisz wgrać lt+ i mieć najnowszego abgx 1.0.5 ...
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Moim zdaniem nie masz o tym pojęcia
     
  6. malpa534

    malpa534 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam najnowszego abgx kupiony w 2008 nie mam lt

    chyab faktycznie mialem spoofa ;/
    jeżeli tak to oprucz wymiany napedu nie da sie cos zrobic z obrazem plyty zeby poszlo ?
     
  7. matt011

    matt011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wałbrzych
    Nie darady nic zrobić. Miałem to samo. Kup sobie orginalny napę Liteon.Chyba że wolisz Benq i wtedy ci pójdzie bo jedyny możliwy spoof z Liteona to na napęd Benqu .
     
  8. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Miałeś podmieniony, bo wtedy nie znano sposobu na flash LiteOna, AP 25 czyta pamięć NAND i wie, jaki napęd był fabrycznie zamontowany.
     
Wczytywanie...

Poleć forum