1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odpaleniem gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bocian94, Marzec 29, 2010.

  1. bocian94

    bocian94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema wszystkim. Mam taki dziwny problem z odpaleniem poniektórych gier. Niektóre gry takie jak (Joust Couse2 czy Dark Siders) nie chcą mi działać. A tak inaczej podczas odpalania gierki Xbox Czyta mi płytę jako płytę DVD jagby nie było nic nagrade a jak już spróbuje ją odpalić z interface głównego to wyskakuje mi wielkie logo Xboxa i już nic nie mogę zrobić. Jeżeli wiecie co to jest za problem byłbym wdzięczny jeśli mi pomożecie :).
    Z góry dzięki ;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Masz starą wersje ixtreme zmień na nową, Takich tematów jest tu masa.
     
  4. alutek95

    alutek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdynia
    prawdopodobnie gry ktore probujesz odpalic nie sa obslugiwane przez twoja przeróbke(chodzi o tak zwane wave). jesli masz przerobke 1.6 mozesz uzyc activate.iso , na starszych musisz niestety wypalic spatchowaną grę
     
  5. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Jezeli grasz offline to pat**** gre tylko na taki wave na jaki powinienes zalezy jaki masz iXtreme. :)
     
  6. bocian94

    bocian94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a możecie mi może jeszcze powiedzieć co to jest to ixtreme
     
  7. po5ek

    po5ek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to przeróbka twojej konsoli

    dj dziekuje :D
     
  8. 360

    360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ŁÓDZ
    witam wydaje mi sie ,ze to nie jest wina ixtreme ,poniewaz ja pat****e gry i nie odpale jej odrazu tylko klikne wysun i z powrotem ja wloze to pojawia sie odtworz dvd wciskam i jest logo xboxa ,spowrotem robie to samo i jest ok dziwne troche
     
  9. bocian94

    bocian94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no troszkę, Ale tobie chociaż działa a mi wogóle nie chce działać a mam dokładnie ten sam problem co Ty
     
  10. bocian94

    bocian94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok może powiedzieć mi jak mam uruchomić tą grę ? ( Just Couse 2)
     
  11. livingfear

    livingfear Guest

    bocian jeszcze raz bedziesz pisac post pod postem bez edycji, to poleci warn!.
     
  12. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    spróbuj spaczować gre na wave 3 jak to nie pomoże to na wave 2, możesz to zrobić programem 360wavespatcher
     
  13. bocian94

    bocian94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    jesli gry z wave4 nie smigaja masz 1.5 lub poprostu 1.6 tylko brak Ci plytki activate iso :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum