1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odpaleniem gier..

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Futami, Marzec 29, 2011.

  1. Futami

    Futami Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    3m
    Witam.
    Niedawno kupiłem konsole XBOX 360 w wersji Premium. Konsola jest przerobiona chipem ixtreme 1.5.
    Ściągnąłem gry Dragon ball: raging blast 2 który miał wave 6 i Dragon age który miał wave 5.
    Sprawdziłem obrazy gier programem ABGX360 i wszystko było w porządku.
    Następnie przerobiłem obie dwie gry na WAVE 1 programem 360 WAVES PATCHER.
    Żadna z wyżej nagranych gier na płyty nie działa.. Gry które pożyczylem od kolegi natomiast z wave 1 i 2 działały bez zarzutów..
    Co może być nie tak?
    PS: Czy żeby przerobić konsole na 1.6 lub LT+ muszę instalować nowy chip czy mogę może updatowac soft?
    Dziękuje i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    za nisko zjechałeś z tym wave mogłeś zrobić na 2 lub 3 a nie od razu na 1, po drugie LT+ kosztuje ~50zł lub można samemu zrobić, tutki można znaleźć na pewno na forum lub google
     
  5. Futami

    Futami Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    3m
    Z tego co mi mówił facet od którego kupowałem xboxa to, że na tą przeróbkę trzeba przerabiać gry na wave 1 lub 2.. na 3 i 4 już nie chodzą. Moje pytanie takie. Gdy mam grę z wave 7 to czy mogę ją od razu przerobić na wave 2 czy muszę schodzić po kolei wave'ami z 7 na 6, z 6 na 5.. itd?
     
  6. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Z 7 robisz odrazu na 2, nie musisz isc pokolei.
     
  7. Futami

    Futami Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    3m
    Ok.. Już działa wszystko tylko mam jeden problem. Jak uruchomiłem grę crysis 2 to pokazało mi sie jakieś okienko o aktualizacji.. domyślam się, że chodzi o aktualizacje dashboarda.. nie wiem czy to robić czy nie?
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jak chcesz zagrać to musisz ale po aktualizacji nie zagrasz w gry które maja ap 2.6 ( 6 gier ) bez flash'a na lt+
     
  9. Futami

    Futami Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    3m
    Jest jakaś rozpiska na forum jakie to gry? lub mógłbyś mi napisać tutaj ?
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    fable 3 , nfs hp, black ops assasin 3 , modern warfare 2, halo reach
     
  11. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Nie myl pojęć.Wgranie firmwaru to nie jest przeróbka chipowa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum