1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z odpaleniem gry alan wake

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sensuel, Maj 22, 2010.

  1. sensuel

    sensuel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam nastepujący problem
    po włozeniu płyty do napendu pojawia sie napis zeby przeczyscic plytke szmatką gre nagrałem juz 3 razy inne gry działaja bez problemu
    przy sprawdzaniu obrazu abgx360 pojawia sie napis stelth status is uncertian
    czy to moze byc problem i jak ewnentualnie go naprawic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie to nie jest problem
    problemme sa słabe płyty albo slaba nagrywaka albo jedno i drugie
     
  4. zukkiller

    zukkiller Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Zle nagrana plyta sprubuj na innej nagrywarce nagrac na verbatim predkoscia 2.4
     
  5. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To nie wina gry a Twojej moralności.
     
  6. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Hehe, dobry tekst :p - taki anty-piracki :))

    Ja kupiłem X360 Elite zestaw z Alan Wake i miałem problem, bo płyta była źle wytłoczona - masakra.
    Jak pojechałem ją zwrócić do Saturna, to pół sklepu się zebrało.... nikt nie mógł uwierzyć, że oryginalna płytka nie działa.... ale na szczęście dali nową :p

    Co do tematu, to że w ABGX wywala ci błąd to nie problem, gra powinna działać normalnie .

    Jaką prędkością nagrywasz i na jakich płytkach ???


    Pozdrawiam !!!
     
  7. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    Moze nagrales gre z wave 4 a to twoj xbox czyta wave 3 ;]
     
  8. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    to by w ogole nie otworzyl.. pomysl :ban

    jaka predkoscia nagrywales? i jaki nosnik?
     
  9. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sprawdz plytke czy nie ma zadnej plamki, ja jak mi zle nagra to tak samo pisze w xboxie i po odwroceniu plytki zamiast dokladnie okraglego zakonczenia zapisanych danych wkrada sie mała plamka jedna lub dwie i plytka do smieci, nagrywam tylko na verbatimach z minimum predkoscia, nagrywarka dobrej jakosci samsunga [poltora roku dopiero ma, jeden z nowszych modeli kiedy kupowalem], i co zesto sie zdarza taka sytuacja, wiec moze byc roznie :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum