1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odpaleniem gry NFS The Run

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pershing666, Grudzień 15, 2011.

  1. Pershing666

    Pershing666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    Mam taki problem, mam lt2.0 gra sie nagrala (nic nie konfigurowalem w nagrywarce) bez probemu, tylko ze jak wkladam gre do xboxa to pojawia sie ''Zagraj w gre'' jak klikam ''A'' to sie niby uruchamia ale pochwili wywala do dashboarda. A i dodam ze mam dashboarda z tego roku dokladanie nieweim jakiego
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. Pershing666

    Pershing666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    nie od czasu jak przerobilem to niepodlaczalem dodam ze F1 2011 jak wypalilem dziala bez problemu
     
  5. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Skoro jesteś przy konsoli to napisz jaki dash masz . A nfs nie ma czasami xgd3 . Nagrałeś z opcją truncate w imgburn ?

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  6. Pershing666

    Pershing666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    NFS nagrywalem truncate i NFS TR wymaga lt2.0 czyli ma XGD3

    A walsnie moze to przez plik DVD, bo abgx360 wyskakuje blad ze niema stealth files, dokladnie niewiem czy to moze przez to, jak wypakowalem to byl juz plik dvd od complex.
     
  7. wojcislas

    wojcislas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagraj jeszcze raz płytę i powinno być dobrze. Miałem podobny problem z tą grą.
     
  8. Pershing666

    Pershing666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    Nagralem 2 razy i jest to samo

    Niewiem czy to ot chodzi z tym dashem 2.0.13599.0
    a i czytalem tu na forum, ze musze zmieniac jakiegos layerbreak, niewiem o co chodz. I jeszcze jedno pytanie, czy trzeba zmieniac cos w nagrywarce, bo ja mam z laptopa a nagrywarka to Slimtype DVD A S8A4S, dzisaj wypalilem gre Naruto i dziala bezproblemu
     
  9. Pershing666

    Pershing666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
  10. michuplwlkp

    michuplwlkp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagrywasz za pomocą img burn wskazując plik .dvd, ale jeżeli masz grę w formacie XGD3 (a NFS TR taką jest) musisz posiadać nagrywarkę LiteON z serii iHas przerobioną specjalnym softem
     
  11. michuplwlkp

    michuplwlkp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    bo nagrywając na zwykłej nagrywarce czy to desktopowej czy laptopowej nagrywasz niestety tylko 97% gry i stąd ten problem.
     
  12. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Michu weź nie pitol głupot. Ja nagrywam xgd3 nagrywarką 3 letnią lg . Wszystko chodzi. Imgburn wybieram dvd opcja truncate. Nie ogarniam ludzi z tymi ihasami...

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  13. Pershing666

    Pershing666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    Nagrywalem teraz clonecd i nagralo sie do 100% wysunelo plytke, wkladam do xboxa i dalej to samo, a mam pytanie czy jak w Imgburn zmienie layerbreak na ten z XGD3 to pomoze?? bo niechce kolejnej plyty tracic juz 4 zuzylem
     
  14. Pershing666

    Pershing666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    Wlasnie teraz sprawdzilem na tym ISO z NFS jest folder systemupdate moze to tego wina, bo ja juz nieweim 4 plyty i dalej to samo a chcialem se w NFS pograc
     
  15. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Koleś jaki masz dash i czy byłeś podpięty w ostatnim czasie do xbl ?.

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  16. Pershing666

    Pershing666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    napisalem na poprzedniej stronie jaki mam dash
    wersja dasha 2.0.13599.0
    do xbl nie podlaczalem sie od wrzesnia ma LT 2.0
     
  17. Pershing666

    Pershing666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
  18. dymek109

    dymek109 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ,mam identyczny problem, mam dasha 2.0.14699.0, LT+2.0 , naped hitachi.
    Próbowałem opcji z pendrivem z tego tematu:[Xbox360] Nowy dash 14699 i LT+2.0 i dalej nic.
    Proszę o pomoc
     
  19. Pershing666

    Pershing666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
  20. zadyma

    zadyma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    miałem to samo musisz pobrać Title Update z tej strony XBOX 360 Update Center poszukaj sobie poradnika jak wgrać TU chyba ze wiesz .
     
  21. Pershing666

    Pershing666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    zadyma dzieki zobacze czy dziala i dam ci znac:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum