1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odpaleniem gry po przeróbce SLIMA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sawto, Wrzesień 21, 2011.

  1. sawto

    sawto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, dzisiaj odebrałem konsolę xbox 360 SLIM 0225 z LT + 1.92, sprawdzałem 4 gry na nim (dead island, Fable III, Darksiders, Crysis 2 ) wszystkie działały bezproblemowo, ale gdy wrzuciłem do napędu Call Of duty black Ops to wyskoczył napis "płyta jest nieobsługiwana" po czym gra sie nie odpaliła. U kolegi sprawdzałem i działało, proszę o pomoc, czy to wina przeróbki czy czegoś innego ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a abgx360 przescanowałeś żęby wgrało patcha ap25?
     
  4. sawto

    sawto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, ja pożyczyłem grę od kolegi, u którego gra działała, pomyślałem że skoro u niego działa to u mnie też powinno.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to znaczy że na niższego dasha powiedzmy 12xxx i wgrane starsze patche na ap25 dlatego mu działa a tobie nie
     
  6. sawto

    sawto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli co musze zrobic żeby mi zadziałało ? Przeskanowac abgx360 ?
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    mieć iso na dysku przeskanować abgx360 zakladam że masz najnowszy dash 2.0.13599.0 i w abgx360 ustawić autofix level 3 .zobaczyć log czy się wgrał patch ap25 nagrać i wszystko
     
  8. sawto

    sawto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję bardzo za szybka odpowiedź : )
     
  9. kopecioch90

    kopecioch90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tym samym po odpaleniu gry od kolegi sam sobie oflagowales konsole:)

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    podobno powyżej lt nie flaguje się juz
     
Wczytywanie...

Poleć forum