1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z odpaleniem gry. przerobka

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez chmielowy, Lipiec 30, 2012.

  1. chmielowy

    chmielowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam , nagralem gre , xbox normalnie ja widzi , moge zainstalowac ja na dysku ale gdy chce ja odpalic wyskakuje blad ze " plyta nie jest obslugiwana"
    pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Jakie masz LT? 2, 3? Jaka gra?
     
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    pod odpowiednie lt wypalone jaka nagrywarka ? ihas?
     
  5. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    844
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    zapewne nagrałeś Grę XGD3 zwykłą nagrywarką i tu jest problem bo do gier XGD3 potrzeba nagrywarki ihas 124b z iXtreme Burner MAX i wtedy płyta nam się cała nagrywa jak w tłoczni płyt :) i da się instalować, nagrywając standardową nagrywarką nie nagrało Ci pełnego obrazu i nie da się zainstalować, ale możesz przejść grę mimo to :)
     
  6. sherlock

    sherlock Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko Biała
    @Famous ciekawe jest to że nie mam ihasa a spider Man nowy zainstalował mi się cały ;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum