1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odpaleniem gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pumkq, Kwiecień 15, 2013.

  1. pumkq

    pumkq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    podczas włożenia płyty do napędu xbox360 wyskakują napisy : "To play this disc put it in an xbox 360 console"
    gra właśnie wróciła z regeneracji.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    A przed regeneracją gra działała ?
     
  4. pumkq

    pumkq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    nie działała była porysowana ale rysy nie były głębokie.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. pumkq

    pumkq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jak dlaczego jak regeneracja nie pomogła to nic nie zrobisz.
     
  8. pumkq

    pumkq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Czyli kasa poszła w błoto. Dobra temat do zamknięcia.
     
  9. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Sprawdź jeszcze na innej konsoli, jak będzie tak samo to "kasa poszła w błoto".
     
  10. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    regeneracja czasami nic nie daje ,że gra już wogule nie działa lub nic to nie pomaga . Ale ważne ,że próbowałeś.
     
  11. krzychol

    krzychol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czasami druga regeneracja pomaga. Raz wysłałem plytkę do regeneracji, a po powrocie nadal nie działała, ale firma za darmo zregenerowała ją ponownie i wszystko wróciło do normy. Wiec pewnie po pierwszej regeneracji laser nie mógł znaleźć początku ścieżki, ale na szczęscie druga naprawa pomogła.
    Naprawa CD DVD BluRay - Strona główna 6zł regeneracja i gwarancja ponownej darmowej naprawy w razie problemów
     
Wczytywanie...

Poleć forum