1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z odpaleniem gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sensuel, Listopad 29, 2009.

  1. sensuel

    sensuel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki problem
    nagralem 2 gry nfs shift i fable2 i obie nie chodza
    konsola czyta je jako film obie to chyba wawe 3 natomiast Burnout Paradise czyta bez problemu wydaje mi sie ze to tez wave3 co moze byc tego przyczyna i jak to naprawic konsole mam od niedawna przerobka to podobno 1.51

    bardzo prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    spróbuj spatchować na wave 2, bo moze masz 1.5.
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jezeli fable jest wersja Fable II -- Game of the Year Edition to ma wave 3

    wiec na bank masz ix 1.5
     
  5. sensuel

    sensuel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak chodzi o fable2 goty

    chodzi mi tez gta IV czy to cos zmienia ?
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    podstawowe gtaiv ma wave 2
     
  7. sensuel

    sensuel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy jest mozliwe ze gry nie chodza z innego powodu ?
    sprzedawca powiedzial mi ze soft to 1.51
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie
    sprzedawca cie oszukał
     
Wczytywanie...

Poleć forum