1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odpaleniem gry...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sliwek1987, Grudzień 4, 2009.

  1. sliwek1987

    sliwek1987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam! Mam taki problem: W grze po włożeniu dysku do napędu nie pojawia się uruchom grę tylko odtwórz dvd i gdy tak zrobię pojawia się na tv logo konsoli xbox360. Co jest tego przyczyną?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jakbyśmy jeszcze wiedzieli jaka gra i jaki masz iXtreme
     
  4. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    w opisie profilu wpisal Xtreme 4.x. hmmm o co kaman? ok nie wazne. kolego najwazniejsze pytania:
    - jaka nagrywarke posiadasz?
    - na jakich plytach nagrywasz?
    - jaki program uzywasz do wypalania gier
    - jaki masz Ixtreme?
    - log z gry tez by sie przydal
     
  5. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    ma napisane w profilu, że ma xtreme 4.x
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jakby miał Xtreme to by mu gra poszła, więc podejrzewam że ma już iXtreme
     
  7. manial

    manial Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bogatynia
    sorry ze sie wtrace ale ja mam gierke COD MW2 gra w abgx360 przeszla wszystkei testy. nie zauważylem jaki ma wave mam przerobke Ixtreme 1.6 i mam wlasnie ten sam problem. Wypalam przez imgburn Layer mam ustawiony na xboxowy. uzywam plytek Verbatim.
    napęd Lite-on wersja z tamtego roku z grudnia. nagrywara ;) chyba sprawna bo Carbona przed chwila nia normalnie wypalilem
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    gra ma wave4 więc albo patchowanie albo używanie activate.iso

    ZACZNIJCIE SZUKAĆ BO POLECĄ WARNY
     
  9. manial

    manial Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bogatynia
    szukalem i znalazlem ten temat (nie byl zamkniety i nie byl wyjasniony) wiec napisalem tutaj :) sorry za zawracanie glowy a zarazem dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum