1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odpaleniem gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Comicon, Czerwiec 20, 2011.

  1. Comicon

    Comicon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam mały problem otóż wypaliłem płytkę, w abgx wszystko wyglada poprawnie pojawia sie komunikat informujacy o tym ze gry nie ma w bazie po włożeniu płytki do napędu odtwarza się tylko logo z napisem xbox 360 ale gra sie nie uruchamia czy pomoże tutaj zastosowanie activate.iso czy może mój flash jest już za stary chodzi o fife 11 flash to ixtreme 1.61
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    fifa na ixtreme 1.6 działa normalnie, trzeba tylko wave zmienić, zrobiłeś to? albo nie zaktualizowałeś przypadkiem konsoli z xbl?
     
  4. Comicon

    Comicon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie zmieniałem wave nie wiem jak sie to robi. konsoli nie aktualiwoalem nie jest podpieta do xbl chociaz ostatnio robilem aktualzacje dashboardu
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Więc poszukaj w google, albo na forum, jak zmienić wave w obrazie iso - wszystko jest wytłumaczone. I napisz jaką masz wersje dasha.
     
  6. Comicon

    Comicon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli na jaka wersje mam zmienic wave? w tym przypadku nie wystarczy płytka z activate iso?
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    na wave 3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum