1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odpaleniem gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MithenPL, Czerwiec 29, 2011.

  1. MithenPL

    MithenPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Libiąż
    Jak zwykle,mam problem.Płyta z grą była zainstalowana na dysku,włącza się,a tu konsola cała się freezuje,naciśnięcie przewodnika xbox (tego przycisku) nic nie daje,więc muszę wyłączyć normalnie.W czym tkwi problem? Gra to FIFA 10 na x360-oryginał.2-3 malutkie ryski,wcześniej gra normalnie działała,Pomocy!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Buloff

    Buloff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    usuń grę z dysku i zainstaluj ponownie, może pomoże
     
  4. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    oO a co to da?
    z plyty powinna ruszyc
    potestuj inne gry. / wgraj na dysk / rusz z plyty - muszisz obserwowac. za malo danych podales

    jezeli naped Ci plyty rysuje - to wiedz ze cos sie dzieje. chyba ze ruszasz konsola podczas gdy gra sie obraca? (ja tez porysowalem 1 plyte tylko ze rysa na 3mm grubosci jakby cyrklem ktos chlastał ją - dookola krazka) ... jezeli plyty nie chcesz stracic (jezeli naped Ci samoczynnie ja rysuje) to lepiej na dysk ciśnij wszystkie.

    to co kolega @up napisal watpie ze pomoze. ale warto zawsze sprobowac.
     
  5. MithenPL

    MithenPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Libiąż
    Nie no,inne gierki hulają aż miło,odinstalowywałem,i zainstalowałem-nic nie dało,Napęd działa na 100%,płyt nie rysuje,niczym nie ruszam.Po prostu dziwne,że gra,która jest zainstalowana na dysku,się wiesza ;o
     
  6. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    miałem podobny problem że fifa mi się zatrzymywałą i konsole trzeba bylo zrestartować.
    Ja miałem gre na dysku zainstalowaną, wystarczyło że ją usunąłem i zainstalowałem ponownie.
     
  7. MithenPL

    MithenPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Libiąż
    Wszystkie Wasze propozycje,zawiodły.Jeśli macie jeszcze coś to proszę pisać tu,albo na PW ;)
     
  8. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Sciagnac z innej wstawki? moze to by cos pomoglo (choc mi by sie nie chcialo sciagac bo mam slaby net - chyba ze Ci zalezy na grze)
    ale to juz takie strzelanie w ciemno z propozycjami ...
     
  9. MithenPL

    MithenPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Libiąż
    Nie chcę nic mówić-ale grę mam oryginalną ;) Patrz na sygnaturę ;P
     
  10. deny182

    deny182 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Spróbuj zainstalować ponownie
     
  11. MithenPL

    MithenPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Libiąż
    Stary,instalka,reinstal,na dysku,sama płyta,zawsze się freezuje.Już nie wiem co robić ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum