1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odpaleniem gry!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez domino0330, Listopad 26, 2011.

  1. domino0330

    domino0330 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Witajcie!
    W czwartek dostałem Xboxa kupionego na Allegro mam grę na niego (Fight Night Round 3). Kiedy ją wkładam do Xboxa pokazuje mi się komunikat w kilku językach (nie ma PL). Po Ang. brzmi on: "To play this disc, put it in an Xbox 360 console" Czyli Aby zagrać włoż płytę do konsoli Xbox - tak mi się zdaje :D. Ale mam problem, bo jest to moja jedyna gra na Xbox 360 :( .
    Jak rozwiązać ten problem?
    P.S Gra jest oryginalna

    EDIT: Nie jestem pewien, czy konsola przerobiona (jeszcze nie mam pada, a sprzedający tez tego nie wiedział) ale filmy konsola odtwarza, a z tego co czytałem o tym błędzie to jest chyba zła przeróbka ;(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Konsola bez klucza. Trzeba go odzyskac z plyty glownej. A ile dales?

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  4. domino0330

    domino0330 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    dałem 240zł, Jak odzyskać ten klucz?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Moze byc problem z plyta, tez tak mialem. Najlepiej sprawdzic dla pewnosci jeszcze inna gre

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  6. domino0330

    domino0330 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Z płytą nie, ponieważ kupiłem ją od kolegi a u niego działa
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    To jeszcze jakas wez. Mozna tez laser winic za to

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  8. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    A kupiles jako sprawny?

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  9. domino0330

    domino0330 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    sprzedawca zapewniał mnie że sprawny, może to wina przeróbki? ;/
     
  10. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Sprzedawca cie oszukal. Daj link do aukcji.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  11. domino0330

    domino0330 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
  12. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Oszukal cie ladnie, nie napisal ze odpala gry.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  13. domino0330

    domino0330 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Czyli, co mam teraz zrobić? Jak wyciągnąć ten klucz?
     
  14. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    Wczas Ci sie skaplo, aukcja Zakończona (17 listopad, 20:55) dzis juz 26 troche pozno by mu odeslac . W sumie jakby nie bylo konsola dziala bo sie uruchamia i jest obraz gosciu nie mial pewno jak sprawdzic bo nie mial pada ani gry (albo nie chcial miec pada i gry). Co to za test wlaczyc konsole na 15h i co w dashbordzie sobie siedzi i nawet nie jest obciazona ani nic haha Po za tym skoro nie jest pewny czy dziala to powinien wystawic w uszkodzone, a on sam sobie przeczy daje w kategorii sprawne ale na aukcji pisze "bo wystawiam ją jako uszkodzoną" to jakies jaja są. Powinienes odrazu mu ja odeslac, teraz juz pewno nie przyjmie... Jak dla mnie to Cie wydymal .
     
  15. domino0330

    domino0330 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    znalazłem aukcje na allegro z odzyskiwaniem klucza, lecz nie ma gdzieś blisko Radomia ;//
     
  16. domino0330

    domino0330 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    No sorry ale przesyłkę otrzymałem dopiero w czwartek, bo sprzeający nie odbierał telefonu -.-
     
  17. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    No to jesli dostales go w czwartek to odrazu dzwon pisz do goscia, ze chcesz oddac bo ewidentnie wala wcisnal pisze ze sprawny ale sprzedaje jako uszkodzony napewno z premedytacja to zrobil i specjalnie napisal ze nie ma pada itp
    Tak najlepiej napisac , ze sie dostalo w rozliczeniu i bez sprawdzenia ale dziala... a ludzie dalej sie na takie rzeczy nabieraja...
    Pazerny traci dwa razy...
    Nie odbieral telefonu bo czekal tylko na to az kasa bedzie na koncie zebys mu niewygodnych pytan nie zadawal .

    Ewentualnie masz srodki to se napraw, ale nie wiadomo co tam bylo robione z ta konsola moze po jakis ciezkich przejsciach jest tego sie juz nie dowiesz.
     
  18. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Nic juz nie zrobisz i nawet wczesniej nic bys nie zdzialal, bo:

     
  19. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    Ale dalej pisze "Jednak zaznaczam ze konsola działa!!" i jest w dziale sprawne wiec swiadomie wprowadza w blad potencjalnego klienta ?
     
  20. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Na chlopski rozum. Kosnola za 250zl, w dodatku napisane, ze sprzedaje jako uszkodzona to nie wiem na co tu liczyc. Napisal, ze dziala, bo sie wlacza. A ze w dodatku byl sprytny, to dodal, ze nie ma pada :) Jak ktos jest ogarnity to ten walek wyczuje na kilometr.
     
  21. domino0330

    domino0330 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Znalazłem, odzyskiwanie klucza w Radomiu za 50zł opłaca mi sie? Bo i tak za 300zł nie znajde raczej na Allegro już Xboxa ;//
     
Wczytywanie...

Poleć forum