1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odpaleniem nagranej gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartime, Lipiec 13, 2010.

  1. bartime

    bartime Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem gierke FIFA World Cup South Africa na plycie OMEGA. Za nim to zrobiłem zmienilem wave na wave 2. Wkładam płytke do konsoli a tam pisze: "To play this disc, put it in an Xbox 360 console." Co moze byc powodem, ze gra nie chce odpalic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ModWorld

    ModWorld Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Augustów
    Coś mówisz nie tak. Ta gra pewno jest wave 4. Gdyby była wave 2 lub 3 to byś nic nie musiał robić. Wypal grę jak jest, albo zmień na nowszy FLASH lub użyj wave 4 boot disk na własną odpowiedzialność (chodzi tu o XBL)

    Pozdrawiam
     
  4. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Nie napisałeś jaki masz iXtreme. Na 1.6 z tego co pamiętam nie działają gry pachowane tylko do wave 3 i potrzeba płyty activate.iso. 100% nie jestem pewny bo ja zaczynałem od 1.6NS a tam nie potrzebuje nic pachować.
     
  5. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    ix 1.4-1.5 : wave2
    ix 1.51-1.6 : wave3
    ix 1.61 i wyżej nie potrzeba paczować


    Dowiedz się jaki masz ixtreme i potem spaczuj do odpowiedniego wave i nagrywaj .
     
  6. Dojniak

    Dojniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Po pierwsze nie nagrywa się gier na takich płytkach. Zmień wave , nagraj na Verbatimie przy predkosci 2,4 i musi dzialac :)
     
  7. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    dziwna informacja,napisz jaki masz ixtreme,czym to wypaliles,czy przeskanowales abgxem i czy patchowales juz cos wczesniej i czy dzialalo???a omegi to dobre plyty,mam na nich sporo tytulow i wszystko dziala jak nalezy
     
  8. Matrix90

    Matrix90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    A jakie najlepiej kupować płytki do wypalania gier? Bo jestem z tego kompletnie zielony a mam w planach przerobienie konosli i jeszcze jedno ważne do tego pytanie. Do wypalania płyt na Xbox-a są potrzebne jakieś specjalne nagrywarki?
     
  9. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    nagrywarka z obsluga dl czyli mniej wiecej kazda produkowana od 2005roku plyty jakie musisz kupic to dvd+r DL 8,5gb ja nagrywam na omegach tanie i jak dotad wszystko funguje...
     
  10. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    a co do glownego pytania to wyglada na to ze musisz uzyc activate.iso pozdro
     
  11. ModWorld

    ModWorld Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Augustów
    Moim zdaniem to Verbatim. Nagrywanie przy najmniejszej prędkości używając Imgburn i będzie gitara. Nigdy nie miałem problemów chyba że ISO było walnięte. A co do nagrywarki, to Pioneer DVR-112 jest bardzo polecany.

    Pozdrawiam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum