1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odpaleniem nowych gier!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pierrex, Grudzień 8, 2010.

  1. pierrex

    pierrex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , ostatnio sciagnelem kilka gierek nowych takich jak Black Ops , Brotherhood , Hot Pursuit .
    I mam taki problem ze BLack ops dziala bez zastrzezen , natomiast pozostale dwie nie .
    podxczas odpalania gry wyskakuje komunikat ze nie da rady odpalic gry i mowia o skontaktowaniu sie z xbox.com. ale jest obrazek gry w MENU.
    Nie wiem o co chodzi co mam zrobic czy gra jest prawidlowo nagrana ?? Co jest nie tak prosze o POMOC.:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Napisz jaki masz flash napędu, ponieważ nowe gry mają zabezpieczenia które nie pozwalają grać bez flasha LT+
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zeby odpalic te gry (ktore maja zabezpieczenie AP 2.5) musisz miec iXtreme LT+ lub naped Samsung lub Hitachi.
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
  6. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    To proste. Black Ops nie posiada nowych zabezpieczeń. AC:B i NFS:HP posiadają je i wymagają aktualizacji, dzięki której wgrywany jest nowy dashboard, dzięki czemu gry przestają działać. Jedyne rozwiązanie to LT+.

    Metoda 3x dash nie jest możliwa, bo zapewne wgrałeś nowy dash wymagany przez w/w gry.

    A napędu nie możesz wymienić na Hitachi / Samsung, bo AP 2.5 potrafi zaglądać do NAND, i tak dowiedzą się, że fabrycznie miałeś Benq / Lite-On.
     
  7. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Tak dokładnie jak piszą wyżej ;) Potrzebny jest flash LT+ i spatchowane gry ;)...
    Jeśli włączyłeś te 2 gry tzn. nfs i ACB na nowym dashu to możesz być w 100% pewny że masz oflagowaną konsole ;) jak nie chcesz dostać bana nie podłączaj pod neta ;) pozdro.
     
  8. pierrex

    pierrex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1/ skad mam sie dowiedziec jaki mam flash napedu , 2/co to jest iXtreme LT+ 3/co to jest dash'owanie , :D
    Jestem swiezy w tych tematach i ciezko mi sie polapac w tym wszystkim ogolnie konsole oddalem do przeroboki w listopadzie jezeli wam cos to powie .
    w takim razie co mam zrobic z tymi gierkami zeby dzialaly jak powinny i inne takze ;>?
     
  9. pierrex

    pierrex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    abgx360 sam ci je wgra, jeśli dobrze go ustawisz. Program ppf-o-matic jest użyteczny tylko, jeśli gra ma AP 2.5, ale nie jest wykrywana przez abgx360 (Fable III). Wówczas abgx360 nie wgra patcha AP 2.5.
     
  11. pierrex

    pierrex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to co mam zrobic w takim razie jezeli bawie sie gra NFS i AC:B ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum