1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odpaleniem pirata po aktualizacji.

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez mikigrab1, Styczeń 2, 2009.

  1. mikigrab1

    mikigrab1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pojawił się u mnie problem po aktualizajci. Aktualizowałem x360 offline aktualize pobrałem ze strony MS zaktualizowałem przez pendrive i nie mogę odpalić pirata który wcześniej działał dodam że inny pirat działa bezproblemowo. Konsola z chipem. Proszę o pomoc i sensowne odpowiedzi...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Salzman

    Salzman Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    moze jakiegos patch brakuje czy cos takiego
     
  4. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    A tobie lekcji j. polskiego.

    Do autora - czy ten pirat który teraz nie działa, działał przed aktualizacją?
     
  5. Kaliberek

    Kaliberek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    300
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Nefarod czytaj uważnie :p

    Mikigrab może to wina płyty spróbuj przeczyścić ją...
     
  6. mikigrab1

    mikigrab1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyściłem płytkę i nadal to samo niestety...
     
  7. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Wywal aktualizację. Ja naszczęście zrobiłem backup karty pamięci, a po aktualizacji 128 megabajtowej.... gry mi się wieszały. To przywróciłem dawne pliki na karte pamięci i działają już. Choć i tak wiesza się w najlepszych momentach :/ i to zawsze...
     
  8. mikigrab1

    mikigrab1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja nie zrobiłem backup-a i co teraz? Można wgrać jeszcze raz tą samą aktualize? może to coś zmieni...
     
  9. Dominator1112

    Dominator1112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    słuchajcie... ściągnęłam sobie gre Asterix na olimpiadzie... rozpakowałam , utworzył mi sie plik dvd i obok folder Video_ts. wrzuciłam na płytkę ten plik dvd... 3 płyty nie chciały odpalić wyskakiwało że nieodczytywalna płyta a na czwartej wyskoczyło to samo po czym za chwileczkę gra sie odpaliła szczęśliwa zaczełam ustawiać sobie ludzika i nagle.... "błąd gry" i z powrotem ten sam problem i za drugim razem już nie odpaliła wcale.. o co chodzi... poszło mi już 27zł na tą gre.
     
  10. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaka konsola z chipem ?
    1. do xboxa360 nie potrzeba i nie ma żadnego chipa
    2. napewno jest to problem płyty albo tzw. bad burn
    3. sensowna pomoc to poradzić Ci wypal jeszcze raz tą grę na dobrej nagrywarce i verbatimie
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak będziesz rozpakowywał plik o obrazem to i 100 płyt zmarnujesz.

    powinieneś miec 2 pliki (dvd i iso). jezlei masz folder video_ts to znaczy ze rozpakowujesz plik iso (to ze wyswietla sie ikona winrara to nie znaczy ze jest to archiwum)
     
Wczytywanie...

Poleć forum