1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odpaleniem piratów na xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rateforx, Marzec 22, 2011.

  1. rateforx

    rateforx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jakiś czas temu pojawił mi się problem z włączeniem co niektórych piratów na xboxie 360 które wcześniej działały bez zarzutu, jak i te które nagrałem później.
    Mianowicie, to kiedy wkładam płytę z grą (wcześniej activate.iso), po chwili normalnie wyświetla mi jej tytuł (u mnie chodzi o Halo Reach i CoD Black Ops; Reach normalnie działało wcześniej, BO jeszcze wcześniej nie grałem) i kiedy wciskam (A) niby się uruchamia (tzn. jest ciemny ekran), ale prowadzi to do wyświetlenia komunikatu:
    Kod:
    The disc is unreadable!
    Z resztą, mniej więcej tak jak na obrazku:
    [​IMG]

    tyle, że z wykluczeniem tych punktów 1. i 2..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Jaka plyta?
    Jaki dashboard?
    Jaka przerobka?
     
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Musisz wgrac lt+, spatchowac obrazy agbx1.05 i jeszcze raz nagrac


    ktory to juz taki temat dzisiaj?
     
  5. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Bez LT+ nie pograsz..
    Potem tak jak napisał kolega wyżej gry z AP 25 przepuszczaj w dobrze skonfigurowanym ABGX i wypalasz na nowo.
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  7. rateforx

    rateforx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    to co "dorobili" do tych gier AP2.5?? :O to suki z m$ jedne

    @!necro^ przeróbka iextreme 1.6
    dash najnowszy
    nie wiem jaka płyta główna; konsola z 2009 roku

    EDIT: Mam przez to odflagowaną konsole czy raczej nie
     
  8. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    To tak jak wyzej pisali.. przerabiasz na LT+ i gry z zabezpieczeniem przepuszczasz (najlepiej 2 razy) przez abgx 1.0.5.
    Tak - jesli probowales odpalic na najnowszym dashu z tą przerobka np. CoD'a Black Ops - to gratuluje oflagowania konsoli :)
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jak nie zależy ci na live to lt+ i pat**** gry i śmigaj dalej.....
     
  10. rateforx

    rateforx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie mogę powiedzieć, że mi nie zależy na live, bo używam
    a nie ma opcji, żeby ktoś z jtagiem zdjął mi flagę albo bana bo słyszałem o takich czarach rzeczy
    hmm?

    A i po jakim czasie po odflagowaniu "powinienem" dostać bana? bo ostatni raz grałem, 27 grudnia w Reach, potem następnym razem jak próbowałem włączyć to ..."the dist is unreadable." i wiecie co dalej
     
  11. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Na dzien dzisiejszy nic nie wiadomo o mozliwosci sciagania flagi, bym bardziej bana.
    Jesli masz oflagowana konsole przy probie podlaczenia pod live system microsoftu
    powinien automatycznie wyszukac Twoja konsole i skasowac czyt. banicja. :)
     
  12. rateforx

    rateforx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    hhmm z niewiadmej przyczyny miałem wrażenie, że artykuły typu: SUPER METODA NA UN-BANA to ściema, albo nieaktualne :p

    a, z drugiej strony to albo mam super fuxa, albo m$ nie miał czasu narazie się mną zająć bo logowałem się do live kiedy
    - jak to ująłeś miał akuratnie teatime, bo tak się złożyło, że na live bywam prawie codziennie

    hhmm (po raz drugi) może ja jestem doskonałym hakerem i nawet o tym nie wiem?? i udało mi się wykiwać wielkiego Billa zasiadającego na tronie w Redmondzie :D
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ten artykul jest aktualny ale musisz mieć dash 7371 czy jakoś tak a pewnie nie masz......
     
  14. rateforx

    rateforx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no popatrz, jak to się stało, że nie mam 2 letniego już dasha tylko nowszy...

    a co powiesz o tym, że jeszcze nie mam bana?

    EDIT: może m$ się znudził banowaniem i zaczął robić ciastka??
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    kwestia czasu.....

    i nie cwaniakuj zza klawiatury....idz pod żabkę....tam możesz pourać.....
     
  16. rateforx

    rateforx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    -- przepraszam mistrzu :)
    -- taa, oby
     
  17. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Tak cie zbanuja i bardzo dobrze . ********* ! co za cwaniak . Sory za język ale sie zdenerwowałem .
     
  18. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.

    Robi się spam ^.^...
    autor już dostał odpowiedź.
    A ty raterforx uspokój się i najlepiej idz do szkoły. Nikomu nie życzę bana... Ale cieszył bym się jakbyś go dostał jako 1 :)

    "Cwaniak zza klawiatury." Dobrze to ujęliście ...

    Temat chyba wyczerpany ?
     
  19. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Temat juz sie wyczerpal na poscie nr3, wiec nie wiem po co 14 kolejnych...
     
Wczytywanie...

Poleć forum