1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z odpaleniem xgd3 na lt 2.0 dash 13599

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez newlee, Luty 13, 2012.

  1. newlee

    newlee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, z tego co wiem gry xgd3 wypalamy czysta kopie obrazu z layerbreak 2133520.
    no więc w pliku dvd mam podana tą wartość 2133520, w imgburn mam calculate optimal.
    płyta nagrywa się bez żadnych błędów i problemów.
    konsola widze gre, gdy daje uruchom jest czarny obraz i wyrzuca mnie spowrotem, jak daje Y nic sie nie dzieje.

    o czym nie wiem:)?

    dodaż e chodzi o Gears.Of.War.3.XGD3.ODE.READNFO.XBOX360-XB3, nagrywany ihasem 124b, konsola z napedem liteon
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dredek

    dredek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2007
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dokładnie to samo z nowym assassins creed (innych xdg3 nie patrzyłem) na swoim hitachi 78...
     
  4. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Może macie "Cichą aktualizację" ?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. dredek

    dredek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2007
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam dasha 599, więc powyższa porada i ciche aktualizacje nic mają nic do rzeczy?
     
  7. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jeżeli masz cicha aktualke to własnie dlatego nie działa wrzuc lt 3.0 i powinno ruszyc
     
  8. dredek

    dredek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2007
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dobra dodam jeszcze trochę faktów
    1. bana na xbox live dostałem 2 lata temu
    2. do hitachi 78 nie ma lt 3.0
    3. po włożeniu płyty z grą napęd cały czas ją mieli ale w końcu nic tam nie znajduje i można znowu nacisnąć otworzenie napędu w dashu (napęd i tak mieli potem cały czas chociaż nic się nie wyświetla)
     
  9. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    to poczekaj az wyjdzie lt 3.0
     
  10. newlee

    newlee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak pisałem w temacie posiadam dash 13599 więc chyba nie ma mowy o cichej aktualce? pozatym wogóle nie mam połączonego kabla ani nie mam skonfigurowanego bezprzewodowego neta pod konsole.
    odpowie ktoś na post autora?
     
Wczytywanie...

Poleć forum