1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odtwadzaniem nowych gier napęd hitachi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pit2, Marzec 27, 2011.

  1. Pit2

    Pit2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam mały problem zgrałem sobie na dvd dlke nowego nfs i jak próbuje otworzyć pisze mi otwórz dvd a co dziwne nowy Assassin bh smigal w obrazie płyty pokazuje że wszystko dobrze. prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jaką masz przeróbkę?
     
  4. Pit2

    Pit2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hitachi przerobione na ixtreme 1,51 chyba
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Prosta odpowiedź - ap25. Wgraj ixreme lt 1.1 +. Dasz rade?

    Potrzebujesz rozebrać konsole do napędu i komputer stacjonarny z obługą sata.
     
  6. Pit2

    Pit2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a mam takie pytanie bo ktoś mówił że nic nie trzeba przy hitachu robić że powinno iść a po 2 co to jest te lt 1.1 i wejście sata to jest najzwyklejszy port do dysku w kompie i do tego trzeba miec kabelek specjalny?
     
  7. Matess1999

    Matess1999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Leszno
    Sata to ceienki kabel (ok.2cm) Lt+ 1.1 to oprogramowanie do przerobienia napędu z seri Iextrime
    P.S daj konsole do specjalisty :D
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    hehe przeciez napisał że assasin brotherhood mu chodzi więc twoja teoria ziomek pada
     
  9. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    moim zdaniem może być źle skonfigurowany abgx i nie dograł Ci patcha i dlatego tak się dzieje:D
     
  10. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pat****esz abgx'em obrazy?
     
Wczytywanie...

Poleć forum