1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odtwarzaniem Dirt 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kbs, Lipiec 5, 2011.

  1. kbs

    kbs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam następujący problem. Otóż ściągnąłem z internetu Dirta 3, ale niestety nie chcę działać. Próbowałem już 2 razy go nagrać. Po włożeniu płyty do napędu po ok. 5-10 sekundach wyskakuje napis otwórz napęd, tak jakby w ogóle jej nie czytało. Nie mam tego problemu z innymi grami... Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Trochę mało danych podałeś.
    Jaka masz Ixtrime,jaki dash,na czym nagrałeś itd.
     
  4. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    przeleciałeś to przez ABGX ? nagrałeś najwolniej jak sie da w ImgBurn'ie ?
     
  5. kbs

    kbs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ixtreme 1.6, nagrałem na płycie Platinium (zawsze na nich nagrywam) prędkością 4x.
    Właśnie przedchwilą sprawdziłem grę w ABGX i wyskoczył mi błąd. "ERROR: default.xex was not fould in the root sector of this game!"
     
  6. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    A zmieniałeś wave na 3 ,czy używasz active iso ?
     
  7. kbs

    kbs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nic nie zmieniałem, nagrałem w takiej wersji w jakiej było.
     
  8. kbs

    kbs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    No tak ,musisz zmienić wave na 3 inaczej nie pójdzie.
    A już po zmianie nie skanuj abgx-em,tylko wypal.
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ERROR: default.xex was not fould in the root sector of this game!"

    plyta to kosza - jesli taki jest obraz na dysku to i ten do kosza
     
Wczytywanie...

Poleć forum