1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Odtwarzaniem gier na xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sebaaaaa310, Marzec 27, 2010.

  1. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Witam. Mam następujący problem. Chciałem nagrać na płytkę grę która posiadała WAVE 4 a ja w konsoli posiadam IExtreme 1.6 Więc przerobiłem na WAVE 3 programem 360 Waves Patcher. Później nagrałem na płytkę Emtec programem IMG Burn prętkością 2.4x. Po włożeniu płytki do napędu konsoli raz zakręci płytką i pokazuje się tak jak by nie było płytki napis Otwórz. W czym może być problem? Proszę o szybką odpowiedz z góry Dziękuję
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lilulu22

    lilulu22 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Augustów/Słupsk
    Płytka zle sie wypaliła . u mnie na EMtec było to samo kupiłem 25sztuk i wszystkie na zwrot poszły bo nie da sie na nich poprostu nagrywać. polecam verbatima bo są bezbłedne
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    W plycie, a w czym innym. Zdarza sie, nagraj jeszcze raz.
     
  5. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Nagrywałem ostatnio inną grę na tej płytce takiej samej... I ten sam błąd;/
     
  6. J@siek

    J@siek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moze chodzic jeszcze o inna rzecz:
    Zdarza sie w napedach (nie wiem jak w obecnych, ja mam benq), ze przy czytaniu pirackich gier, w napedzie wystepuje blad i prowadnica wysuwa sie za dalego, przez co nie obejmuje laserem danego obszaru na plycie.
    Spójrz: LINK
    Spróbuj wlozyc oryginalna gre, lub inna plyte czy czyta :)
     
  7. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    U mnie płytki marki emtec na liteonie v1 przy ixtreme lt też mają problem. Zmień nośnik na verbatim :)
     
  8. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    też mam liteona. Ale wcześniej nagrywałem na emtec i wszstko było ok kupiłem dwie płytki z innego sklepu i klapa
     
  9. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Mam to samo. To jest wina emteców. Rzadko mi czyta od razu gre zapisaną na emtecu.
    Aby rozwiązać ten problem to musisz wrzucić jakąś grę wypaloną na verbatimie albo orginalną. Potem już jest normalnie jak przeczyta.
     
  10. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    U mnie verbatim sa po 6.50, ale kupuje teraz po 5 zl w tesco :D nagralem juz ze 4 albo 5 i mnie zadna nie zawiodla.
     
  11. bonzo

    bonzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    może tez spróbuj nagrywac troche mniejsza predkoscia? am wiadomo im lepsza marka płyty tym mniejsze prawdopodobienstwo ze cos pojdzie nie tak
     
  12. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Daniello09 próbuje tak i nic nie daje tak samo...
     
  13. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    a po włożeniu płyty mam jakiś trzeci folder System Update. Na innych płytach tego nie ma. Może to przyczyna?
     
  14. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Nie pisz posta pod postem! Używaj "edytuj".

    Zmień płyty, albo ixtreme lt 1.0 na ixtreme lt 1.1. U mnie po update ixtreme na 1.1 problem znikną :D. Emtecki też już działają jak trzeba. Co do trzeciego folderu o którym piszesz to nie ma on nic do rzeczy. To jest tylko update dashboarda (w przypadku jak byś miał starszy niż wymaga gra to by chciało update robić i tyle) :D
     
  15. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    1. Najlepiej przerób sobie na 1.61 i uzywaj verbatim płytek ( około 5 zł za sztuke) lub maxwell czy jakos tak ( szukaj na allegro)
     
  16. siur1992

    siur1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siemka wszystkim mam tez podobny problem nagrałem płytkę np call of diuty blaks ops wczesniej mi normalnie chodziło nagle gdy podłaczyłem konsole do neta i niechcący chciałem zagrac pojawiło mi sie takie cos ze odczytuje plyte ale po chwili pokazuje czarny ekran się i staje wszytsko więc nagrałem ponownie to samo pozniej nagralem znow dwie inne gry tez to samo dodaje to ze nagrywałem na verbativ i innych dodam to te wczesniejsze gry ktoree nagralem np pro 11 to mi chodzi normalnie do tej pory tylko od teraz jak nagrywam inne gry dzieje sie to co napisalem wcesniej prosze o pomoc cos sie dzieje i nic nie moge poradzi pomozcie koledzy z fachem
     
Wczytywanie...

Poleć forum