1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odtwarzaniem gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MGGG, Czerwiec 14, 2010.

  1. MGGG

    MGGG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Ostatnio kupiłem używanego xboxa z kilkoma grami i mam taki problem. Gry te są nagrane na płytach PLATINUM i o dziwo się odtwarzają (czytałem, że nadają się do tego tylko Verbatimy). Natomiast gdy próbuję odtworzyć inne gry pożyczone od kumpla i nagrane na Verbatimach xbox widzi je chyba jako filmy bo chce "odtwarzać DVD" i gry się w rezultacie nie odpalają. O co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Zły wawe gry
     
  4. Lion

    Lion Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gry są prawdopodobnie nagrane z wave 4 a twoja przeróbka nie obejmuje tego.
    Na razie nie jestem znawcą i jeśli się mylę proszę o poprawienie.Przegraj jedną z płyt i zmień wevy na niższe wtedy będziesz wiedział co w konsoli piszczy.Program do tego to 360WavesPatcher
     
  5. MGGG

    MGGG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra a jak mam się w tym programie "poruszać"? Co mam zrobić konkretnie?
     
  6. gdzie_moj_nick

    gdzie_moj_nick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Głogów
    sciagasz i wlaczasz program wavespatcher jest gdzies na forum, na dobry poczatek przelacz sobie na jezyk angielski. kliknij browse w okienku pojawi CI SIE NA zielono OBecny wave.kliknij na waveponizej (preferuje 2) i nacisnij patch my ISO in WAve 2 i wszytsko po czym nagraj plik DVD na plyte DVD Dl, pozatym tez mam kilka gier nagranych na platinum i gry dzialaja normalnie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum