1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odtwarzaniem naped lub lt+3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez garrus321, Grudzień 28, 2012.

  1. garrus321

    garrus321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    śląsk
    Ma problem z odczytaniem nagranych gier . trzeba kilka razy (nawet do 10 razy) odwierac zamykac naped ,restartowac konsole, czyscic pamiec podreczna. Nie wiem dokladnie w czym tak naprawde tkwi problem. Gosciu ktory flashowal mi naped twierdzi ze moze to byc zjechany naped w co do konca nie chce mi sie wierzyc, ponieważ dopiero jak mi flashowal do lt+3.0 wszystko dzialac nie poprawnie. Wiem wyjsciem jest rgh ale nie moge tego zrobic bo zaktualizowal mi ten sam gosciu do dasha 15574(konsola fat falcon) i teraz lipton. Jestem w kropce. Proszę o jakąkolwiek porade
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Problem z odtwarzaniem naped lub lt+3.0

    Mozliwe ze laser do wymiany lub ponownie zflashowac.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. garrus321

    garrus321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    śląsk
    mam tez jeden orginal gry tekken 6 i dziala bez problemowo
     
  5. garrus321

    garrus321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    śląsk
    Czy po wymianie naped bedzie dziala jak do czasu czy tez obejdzie sie bez wiekszych problemow i ile taka usluga by mnie musiala kosztowac/.??
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    A przed flashem tez tak sie działo??
     
  7. garrus321

    garrus321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    śląsk
    przed lt3.0 nie lt 2.0 bylo ok
     
Wczytywanie...

Poleć forum