1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z odtwarzaniem oryginalnych gier.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Patryk Pielak, Grudzień 10, 2011.

  1. Patryk Pielak

    Patryk Pielak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarocin, Kalisz, Poland, Poland
    siemka. Jesli powielam temat to przepraszam,ale nic nie moglem znalesc na podobny temat. Sprawa ma sie tak. Mam uzywana konsole. Gdy probowalem odpalic gre Gun wyskoczyl mi komunikat, ze aby odpalic gre musze ja wlozyc do xbox'a 360,ale przeciez plyta wlasnie w nim siedzi. Probowalem kilka raz,ale zawsze to samo. Kupilem gazete z demami by sprawdzic czy pojdzie. Zaktualizowal sie dashboard,ale nic wiecej. Gdy probuje uruchomic gry to wywala mnie do menu glownego. Natomiast filmy na dvd odtwarza bez problemu. Co zrobic z takim fantem? Konsola to oczywiscie xbox 360,gry byly oryginalne, dashboard jest z tych ostatnich,a sama konsola byla wyprodukowana bodaj w 2008. Z gory dzieki za odpowiedz :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wcześniej wszystko działało, czy od momentu kiedy kupiłeś nie możesz uruchomić żadnej gry? Możliwe, że napę był podmieniany i nie wgrano klucza napędu.
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  5. Patryk Pielak

    Patryk Pielak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarocin, Kalisz, Poland, Poland
    niestety jest tak od samego poczatku. Co do samego napedu. Nie wiem, mozliweze byl podmieniany. Szczegolnke, ze pamietam,ze kiedys sprawdzalem opis konsol i wychodzilo po roku,ze jest modelem starszym,a naped wlasnie mowil,ze konsola jest nowsza(.chromowana tacka,choc po roku wychodzilo,ze powinna byc biala). Jesli to to,jak wgrac i skad wziasc owy klucz? I co to jest k4 ? :)
     
  6. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Musisz odczytac klucz z nand, koszt od 100 w gore.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  7. szymon61

    szymon61 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To już nie takie łatwe a ogl tacka nie zależy od roku tylko od modelu!!! co do tej podmianki zdejmij przedni panel i zobacz czy konsola ma plombę bo skoro nie była robiona ani przerabiana to powinła mieć !!! a co do wyciągnięcia klucza jeżeli nie masz starego napędu to wgranie klucza to ok 100-150zł
     
Wczytywanie...

Poleć forum