1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odtworzeniem gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez roninslawek, Maj 23, 2010.

  1. roninslawek

    roninslawek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może moje pytanie jest naiwne ale pytam -kilka dni temu od znajomego dostałem płytę orginalną z grą PES2009 wgrałem ją na dysk/XBOX360 ELITE/ i płytę oddałem .Dziś miałem zamiar sobie pograć ,po uruchomieniu xbox prosi abym włożył płytę.Czy za każdym razem gdy wgram jakąś grę na dysk to będę musiał posiadać płyty?
    Z góry dzięki za odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Płyta musi być w napędzie żeby gra ruszyła.
     
  4. roninslawek

    roninslawek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli pożyczenie od kogoś płyty,wgranie jej na dysk i oddanie jej, nie wchodzi w rachubę.Chyba że uda się skopiować płytę np.na nero
     
  5. RedHotChiliPeppers

    RedHotChiliPeppers Banned

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków :D
    to po co instalowac gre jak i tak trzeba wkladac plyte ?
     
  6. mefju140

    mefju140 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak zainstalujesz to przy wlaczeniu jej xklocek czyta ja z dysku a plytke to wykorzysta tylko hmm przy odpalaniu a tak to raczej jej tak nie uzywa.

    Nie rysuje sie tak jak zainstalujesz gierke na dysku.

    Ja mam pytanie czy jak sie ma przerobke to tez rtzeba wkladac dysk ?? Bo bede przerabial ;]
     
  7. Ban Na Forum ?

    Ban Na Forum ? Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Tak trzeba wkladac plyte
     
  8. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    plyta musi byc w napędzie żeby się używki nie szerzyły
    wyobraź sobie całe miasto na jednym egzemplarzu GoWa
     
  9. racha6

    racha6 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Płyta za każdym razem musi być w napędzie czy to oryginał czy pirat. Jest to po to aby napęd nam ciągle nie chodził i płyta się nie zużywała. Trzeba przyznać że napęd troszkę hałasuje:D
     
  10. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jak chcesz grać w gry bez płytki to musisz zrobić jtaga a potem wgrać XBR
     
Wczytywanie...

Poleć forum