1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z odtworzeniem gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez piepszu15, Czerwiec 24, 2011.

  1. piepszu15

    piepszu15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niedawno pożyczyłem koledze nieoryginalnego Black Ops'a. Wcześniej gra działała bez zarzutu. Gdy otrzymałem grę z powrotem przestała działać. Konsola widzi grę (wyświetla znak Black Ops'a) i po kliknięciu "zagraj w grę" pojawia się czarny ekran i gra nie zostaje odtworzona. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wawu17b

    wawu17b Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może płyta porysowana ? Nagraj jeszcze raz najlepiej na verbatima.
     
  4. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    A czy Ty nic ze swoją konsolą nie zrobiłeś. Jakaś aktualizacja dasha , czy cuś??
     
  5. noner

    noner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Właśnie aktualizowałeś dasha ? Jeśli tak to napisz do jakiego.
     
  6. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A może była aktualizacja firmware'u? :<
     
  7. piepszu15

    piepszu15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przegrywałem już na Verbatima. W sumie wchodziła jakaś aktualizacja z Homefronta, więc może to o to chodzi.
     
  8. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    No i masz odpowiedz. Jeśli to miałeś PL wersję , to już niestety nie zagrasz. Jak englicką to zgrać obraz , przepuścić przez ABGX i nagrać jeszcze raz.
     
  9. noner

    noner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli dobrze pamiętam aktualizacja z homefronta dodawała do codów ap 2.5 więc nagraj jeszcze raz coda ale najpierw sprawdź przez abgx

    @up byłeś pierwszy :)
     
  10. piepszu15

    piepszu15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mozna wgrac starszego dash'a?
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie mozna

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum