1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z okładkami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Szkulek, Październik 15, 2013.

  1. Szkulek

    Szkulek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Białystok
    Siemanko pewnie tyle razy byl poruszany ten temat ale nie moge znaleźć na forum , mam problem z pobraniem okładek do gier , konsolka podłączona do internetu przez kabel , zalogowałem się w ustawieniach na jqe360.com , w sekcjach gry wciskam refresh artwork i nic się nie dzieje :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wyrwiflak

    wyrwiflak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wery, Poland
    Brak okładek

    Witam. Ja z kolei mam taki problem że po odłączeniu neta znikają mi obrazki gier zainstalowanych na dysku. Sęk w tym że kolega nie ma neta a okładki gier zainstalowanych na dysku ma, niestety :( a neta nie mam non stop podłączonego. Nie wiem czy to ma znaczenie ale ja mam białą konsolę (chyba arcade?) a kolega czarną, bodajże slim. Konsolę mam przerobioną tylko na LT 3.0 Proszę o pomoc i przepraszam jeśli w złym dziale piszę. Pozdrawiam
     
  4. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dograj manualnie okładki tym sposobem.
    [Tutorial] Ręczne dodawanie okładek do FSD
    Powinno normalnie śmigać, ja nie musiałem nigdzie się logować, podłączyłem konsolę do neta i samoczynnie pobierało mi okładki.
     
  5. wyrwiflak

    wyrwiflak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wery, Poland
    Ale nie mam konsoli przerobionej na FSD ani na RGH czy inne takie
     
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli tylko pod netem widać okładki ..... jak byś miał rgh zostaje na stałe po pobraniu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum