1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z opcją"Drive (For ... EEPROM!) w ImgBurn'ie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez miros501, Październik 19, 2012.

  1. miros501

    miros501 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Witam, otóż mam problem w tutorialu http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-7...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-134486/ W jednym z punktów podane jest polecenie, aby wybrać opcję "Drive (For DVD+R DL Media - EEPROM!)". Otóż, gdy za pierwszym razem nagrywałem gierkę, wszystko było w porządku. Teraz przy nagrywaniu kolejnej gry po prostu nie mam tej opcji. Gdzie leży problem ?

    Chodzi mi o opcję nr 1 z tego zdjęcia: http://i1054.photobucket.com/albums/s496/adam34689/ImgBurnscreen7.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    jest tylko musisz scroll'em na dół zjechać
     
  4. miros501

    miros501 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Genialna, mądra odpowiedź! Dziękuję!

    Nie, to nie to...
     
  5. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Może napęd Ci się przestawił na domyślny. Spróbuj jeszcze raz wybrac z listy napęd IHAS.
     
  6. miros501

    miros501 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Nie wiem o co chodziło, przeinstalowałem program po prostu :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum