1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z oprogramowaniem

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez mike_88, Lipiec 22, 2011.

  1. mike_88

    mike_88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wiec tak , mam maly problemik... Od kilku miesiecy moj Xbox360 byl nieuzywany z powodu mojego wyjazdu, troche sie zacofalem w tym temacie, nowe dashboardy , iXtreme LT itp itd. Problem w tym ze mam iXtreme 1.4 i jakis dash sprzed okolo roku tak mysle :p czy da rade odpalic na takim oprogramowaniu takie nowosci jak LA Noire ? jesli nie to co musze wgrac i jak zeby to poszlo? Byłbym bardzo wdzieczny o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    najnowszego dash 13xx i lt 1.9
     
  4. mike_88

    mike_88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli nie ma innego sposobu jak wgrac nowego iXtreme i dasha tak ?:)
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    pamietaj ze najnowszy usuwa przerobke i na 1.41 przez obnizenie wave powino dzialac wiekszosc gier oprocz ap25 i poszukaj sobie dasha 12xxx ostatni jaki byl i nie musisz flashowac
     
  6. mike_88

    mike_88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze jedno pytanko, jak sprawdzic czy gierka ma ap25 ??:p
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    przeprowadzić przez najnowszego abgx360
     
  8. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Wszystkie gry z AP 2.5 (na dzisiejszą chwilę):

    Assassin's Creed: Brotherhood
    Fable III
    Need for Speed: Hot Pursuit
    Halo Reach
    Call of Duty: Modern Warfare 2
    Call of Duty: Black Ops
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak zrobisz sobie flash 1.9 i wgrasz max dasha 12xxx bo bedzie dzialal ap25 ale nie wejdziesz na live bo poprosi o aktualizacje.i nie zrobisz upragrade z zadnej kopi z obnizonym dashem. i podobno z dungeon siege 3 jest problem z uruchomieniem mimo braku ap25
     
Wczytywanie...

Poleć forum