1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Oryginalną grą...:(

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez oktawian117, Luty 20, 2010.

  1. oktawian117

    oktawian117 Banned

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DLW
    Witam wszystkich!

    Kupiłem ostatnio oryginalną gra GTA 4...

    Czytałem ze TYLKO piraty źle działaja i maja błedy w teksturach...a jadnak nie... Mam oryginalny soft,konsola nigdy nie przerabiana itp. Mój problem: W gta słabo działają mi tekstury nawet jak gre zanstalowałem na HDD(20 GB)
    Można zrobić coś zeby było ok? bo szkoda było wywalać 140 zł na NOWE gta 4...czytałem o jakieś kombinacji przycisków w menu pamięci coś Y LB xx RB xx czy coś takiego ale nic sie nie dzieje...;/ prosze o pomoc.:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Niewiem o co chodzi,u mnie wystarczyło zainstalować na dysku i git wszystko działa.
     
  4. oktawian117

    oktawian117 Banned

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DLW
    Możliwe że płyta może być zepsuta? a może dysk?
     
  5. Tomassini

    Tomassini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    W ustawieniach pamięci masz możliwość wyczyszczenie pamięci podręcznej, spróbuj to zrobić może pomoże
     
  6. oktawian117

    oktawian117 Banned

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DLW
    robiłem juz nie raz...;/ nic nie dało... są inne sposoby?
     
  7. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    ja mam wszystko ok więc może wadliwa płyta - spróbuj wymienić na inną
     
  8. oktawian117

    oktawian117 Banned

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DLW
    Ej a ta kombinacja co jest w temacie ''sposob na tekstury'' to Y XX LB XX RB czy jakos tam działa na oryginalnym sofcie? bo u mnie nic sie nie dzieje...nic nie wyskakuje...;(
     
  9. lazarro

    lazarro Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    o zadnej kombinacji nic nie wiem-pierwsze slysze. zgranie na HDD powinno zalatwic sprawe ale mowisz ze to na nic... a gre kupiles ze sklepu czy z drugiej reki? mozliwe ze plyta jest wadliwa i tylko tyle.
     
  10. lazarro

    lazarro Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. oktawian117

    oktawian117 Banned

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DLW
    Gra została kupina na allegro...nowa w folii...wydanie classics.
     
  12. oktawian117

    oktawian117 Banned

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DLW
    lazarro problem dotyczy oryginalnej płyty... w Twoich linkach sa sposoby na PiRATY;]
     
  13. lazarro

    lazarro Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zatem moze to byc problem:
    - Twojego czytnika
    - Egzemplarza płyty

    Innej możliwości nie widzę. Jeśli masz możliwość wypożyczenia od kogos tej samej gry to sprawdź różnicę i sprawa bedzie jasna.
     
  14. oktawian117

    oktawian117 Banned

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DLW
    Ok sprobuje z inna płytą. Dziękuje za pomoc
     
  15. endriu1145

    endriu1145 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może zrób format dysku o mogłoby pomóc ;)

    Btw. drogo dałeś za nią. Trzeba było się przejść do Media Ekspert lub Empiku było ostatnio jak byłem po 99 zł ;)
     
  16. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    też tak mam ... konsola nie nadąża tego przeczytać i są takie odloty ale chwila stopu i jest potem dobrze
     
  17. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja z gta mialem identyczny problem ale po zainstalowaniu gry na dysk smiga przeslicznie
     
  18. bobofrut

    bobofrut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gta miało od początku problem z doczytywaniem tekstur. Samo zgranie na dysk nie pomorze całkowicie. Trza się z tym pogodzić i tyle.
     
  19. oktawian117

    oktawian117 Banned

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DLW
    endriu1145 szkoda mi sejwów usuwać...;/ Ej panowie a błąd E68 to błąd dysku tak?
     
Wczytywanie...

Poleć forum