1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z osiągnięciami !! Bardzo żadki przypadek w grze!!

Temat na forum 'Osiągnięcia' rozpoczęty przez Marcus64, Kwiecień 20, 2011.

  1. Marcus64

    Marcus64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam potrzebuję waszej pomocy !! :(:(

    Otóż Gram sobie w Two Worlds na Xboxa 360. Wszystko było fajnie wbiłem sobie dziewięć osiągnięć z 42 osiągnięć. Potem Zwiedzałem mapkę, ale potem zaklinowałem się a odczytanie sejwa było zbędne bo daleko zaszedłem. Wpisałem sobie kod na teleportację (na urządzenie które pozwala mi rzucić na ziemię teleport i prze teleportować się do jakiego kol wiek odkrytego telereportera)

    Zrobiłem tak ale po 2 dniach grania żadne osiągnięcie mi się nie odblokowuję. Dziś sprawdziłem sobie w osiągnięciach 9 odkrytych reszta polokowana z tym że kiedy najadę na zabl. osiągnięcie to piszę tak jakbym go już odblokował. Tak mam ze wszystkimi osiągnięciami

    Co robić da się to jakoś cofnąć itp: ?? już sejwy usunąłem nawet grę ponownie zainstalowałem ale to nic nie dało !!

    bardzo proszę o pomoc!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Don Joinciano

    Don Joinciano Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    285
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biała Podlaska / Warszawa
    Z reguły tak w grach jest, że jak wykorzystasz cheata to achievementy się blokują dopóki nie rozpoczniesz nowej gry.
     
  4. Marcus64

    Marcus64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale sęk w tym że usunąłem sejwy i zacząłem od nowa i dalej mam to samo

    Co śmieszniejsze wszedłem na inny profil w Xboxie 360 na którym mam 0 GS odpalam gry a tu to samo wszystkie Osiągnięcia są polokowane choć nie powinny.
     
  5. Marcus64

    Marcus64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    F5
    Don Joinciano

    Już mi się naliczają osiągnięcia, musiałem zacząć całą grę od nowa

    mam teraz pytanie a to jak użyje kodu na Złoto to tez Osiągnięcia mi się zablokują ?? jakiego kol wiek kodu użyję to osiągnięcia mi się polokują ??
     
  6. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Taa... Wpiszesz kod = zablokowane osiągnięcia. A wgl. granie z kodami jest bezsensu. Co to za przyjemność?
     
  7. naughtydog

    naughtydog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    162
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wroclaw
    Nie w kazdej grze tak jest np w grach z serii LEGO kody nie blokuja osiagniec.
     
  8. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale ja mówiłem o tej grze. Dobra, autor tego tematu już wie chyba wszystko, więc zamknąć.
     
  9. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Kolega już wie ale dodam coś od siebie - po wyczyszczeniu cache powinny też znikać takie problemy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum