1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z osiągnięciami w Assasinie III

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez mustangx, Listopad 4, 2012.

  1. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    mam problem wgl nie dostaje pkt osiągnieć mimo iż powinienem dostawać np za przejcie 1 i2 sekwencji powinienem otrzymac 20 G jednak nic nie odtsałem dodam ze mam juz 6 sekwencje i ani raz nie dostałem . czym to jest spowodowane ?

    Info Przenoszę

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shadow1980

    Shadow1980 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    294
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oświęcim
    zrobiłeś aktualizacje gry??
     
  4. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    tak
     
  5. Shadow1980

    Shadow1980 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    294
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oświęcim
    byc moze profil uszkodzony lub jakas wadliwa wersja gry grasz na orginale czy na kopii? u mnie na orginale wszystko hula jak ta lala
     
  6. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    na kopii
     
  7. monkey222

    monkey222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja miałęm tak w Resident evil 6, cała gre przeszedłem ( wszystkie 4 kampanie) i żadnego G nie otrzymałęm a jak wchodziłem w GRA - OSIAGNIECIA to wyskakiwal jakis glupi napis. teraz gram w halo i cod i normalnie dostaje osiagniecia ( pamiec podreczna czyscilem i nic to nie dalo)
     
  8. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: problem z osiągnięciami w Assasinie III

    upp

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: problem z osiągnięciami w Assasinie III

    upp

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. m3tr0wy

    m3tr0wy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a na cholerę Ci osiągnięcia jak masz przeróbkę?

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
     
  11. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: problem z osiągnięciami w Assasinie III

    ale co ma przerobka do osiagniec ?

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  12. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: problem z osiągnięciami w Assasinie III

    upp

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  13. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: problem z osiągnięciami w Assasinie III

    up

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  14. bezelex

    bezelex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Siemianowice Śląskie
    Wlasnie ja mam tak samo z grami np. BOPSII czy Far Cry 3 , mam lt 3.0 ,dash najnowszy z live podlaczonym, nagrywane zwykla . Dlaczego w nowych grach nie mozna zdobyc osiagniec ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum