1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Osiągnięciami w grach

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez solideral, Styczeń 2, 2009.

  1. solideral

    solideral Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Otwock
    Mam pytanie czy wie ktoś na forum gdzie mógłbym znaleźć spolszczone osiągnięcia do gier xbox 360... Czasem chętnie bym je odblokował ale są po angielsku większość z nich rozumiem lecz jest sporo takich których nie dam rady przetłumaczyć na własną rękę... PZDR
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. Goku

    Goku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Up najlepiej napisz o jakie gry ci chodzi będzie łatwiej ci pomóc :)
     
  5. ariel23

    ariel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zdarzaja sie gry gdzie masz po polsku napisane co zrobic aby zdobyc osiagnięcie.

    Jesli jest problem ze zrozumieniem to na http://www.xbox360achievements.org/ są opisy (oraz forum) do osiagniec co nalezy zrobic; wszak po angielsku, ale pomoga to czasem

    Jesli nadal mamy problem to translator, słowniki on-line jeszcze mogą pomóc

    albo tez podaj o jakie gry-osiągniecia chodzi jak kolega wyzej napisał :)
     
  6. solideral

    solideral Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Otwock
    Chodzi mi o grę Spider Man Web of Shadows tam są ukryte osiągnięcia i po ang.
     
  7. Tharwynn

    Tharwynn Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Piekary Slaskie
    ja mam pytanie.
    Co daja te osiagniecia?
    I czy musze podlaczyc konsolke do neta aby je wykonywac?
     
  8. Phrarr

    Phrarr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1) W sumie to nic. Może poza tym, że GameScore jest większy.
    2) Nie, nie musisz podłączać konsoli do neta by je wykonać, choć są osiągnięcia co się je zdobywa poprzez rozgrywkę w sieci.

    Mam nadzieję, że moja odpowiedź trochę Ci "rozjaśni" info nt. osiągnięć ;]
     
  9. solideral

    solideral Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Otwock
    Odpowie ktoś gdzie znajdę te osiągnięcia?
    Chodzi mi o grę Spider Man Web of Shadows tam są ukryte osiągnięcia i po ang.
     
  10. Tharwynn

    Tharwynn Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Piekary Slaskie
    Hmm to jak wy zapisujecie te gamescore do waszych tagow. Chyba musiscie jakos to wpisac tam ?
     
  11. czesio83

    czesio83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    jak są ukryte :) tajne :) to takie zazwyczaj odkrywają się same żeby nie spoilerować :) nie psuć zabawy podczas przechodzenia gry :)

    tharwyn@ game score zapisuje się automatycznie jak zalogujesz sie na stronce z microsoftu podasz swoje gamertaga itp :)
     
  12. norberdo

    norberdo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    zGora
    tylko zeby gamerscore w gametagu sie zaktualizowal, trzeba konsole do neta podlaczyc i zalogowac sie do xboxlive..
     
  13. solideral

    solideral Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Otwock
    super ale piszecie nie na temat :) macie strone to podajcie bo dalej nie mogę takiej znaleźć , jak nie to nie róbcie oftopa. o tym co daje gamerscore było tysiące razy wszędzie więc po co odpowiadać po 1000 razy na to samo :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum